Haberler

'Gürültü' kavgasında bıçaklanan genç öldü, 2 üniversiteli gözaltında

Güncelleme:

Kütahya'da, evlerinde ders çalışan üniversite öğrencileri, sokakta gürültü yapan ve alkollü oldukları öğrenilen iki kişiyi sessiz olmaları konusunda uyardı. İki grubun tartışması sonrası çıkan arbedede uyarılan taraftan bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. 2 üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Kütahya'da evlerinde ders çalışan 2 üniversite öğrencisi sokakta gürültü yaptığı iddia edilen 2 kişiyle tartıştı. İki grup arasında çıkan arbedede uyarılan grupta bulunan Metin Koyun (19) hastanede hayatını kaybederken, öğrenciler gözaltına alındı.

BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Olay, 04.00 sıralarında Gaybiefendi Mahallesi Bekiravlupınar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sokak ortasında gürültü yapan ve alkollü oldukları öğrenilen Metin Koyun ile Enes İşsiz'e evlerinde ders çalışan üniversite öğrencisi U.Y ile E.İ. pencereden sessiz olmaları için uyarıda bulundu. Sokağa inen iki üniversite öğrencisi elinde bıçakla gelen Metin Koyun'un saldırısına uğradı. İki grup arasındaki arbedede Metin Koyun ve Enez İşsiz yaralandı. Evlerine kaçan üniversite öğrencileri kapıyı kilitleyerek polis ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kavgada karnından bıçakla yaralanan Metin Koyun ile hafif şekilde yaralanan arkadaşı Enes İşsiz'i ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Metin Koyun doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

İKİ ÜNİVERSİTELİ GÖZALTINDA

Gözaltına alınan üniversite öğrencilerinden U.Y polislere olayı anlatarak, 'Ben bıçaklamadım, o bıçağı düşürdü ben yerden aldım. Kim bilmiyorum bana o hengamede kafa attılar sendeledim bıçak benim elimdeydi. Sonra hemen eve kilitledik kendimizi sonra polisi arayıp yardım istedik' dedi. Sağlık kontrolünden geçirilen üniversite öğrencileri işlemleri için emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kütahya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (20)

ADMAN:

Polis, i arasan, simdi bekci, de var aklina gelmemis mi

4
2
yanıtYanıtla
vatan:

ALLAH cc belenızı versin

5
1
yanıtYanıtla
Gereksizlere:

Polis''i ara polise haber ver diye atanlar, ellerinden gelse, bir tarafları yese, insanları bir kaşık suda boğarlar. Nereden mi biliyorum? Karakter analizinden! Birincisi gece bekçisi değilsin, bu bağırdı çağırdı diye elinde telefon polisi arayasın, ikincisi bildirdiğin şikayetlere gelebilir de gelmeyebilir de, üçüncüsü sokakta ses çıkarmanın cezası ne ki? Polis gelmeden gider, polis de gelirse uyarır öyle gider! O öğrencilerin yaptığını tüm apartmanın, sokağın yapması lazımdı, onlar bir daha mı

5
0
yanıtYanıtla
EVREN:

der calismak kimseyi mahsum yapmaz. o saate ders calisiyorsun tamam senmi asayisi adaleti saglayacaksin ara polisi dersine calismaya devam et

0
3
yanıtYanıtla
Vıc Vıc:

Gereksiz, boş boş konuşmayı ne kadar da çok seviyorsunuz hee

yanıt3
yanıt0
Sakin:

saat dörte ders calisiyor gürültü yapanlara müdahele ediyor . macera aramayin güvenlik güclerine haber ver ders calismak ekmek almaya gitmek kimseyi mahsum yapmaz sakin olucaz sakin

0
3
yanıtYanıtla
..:

Ders çalışıyorsan neden kavga etmek için aşağı indin lan bu nefsi muafa olamaz Allah belanxi versin. Hayallerini çaldınız hayallerini

0
3
yanıtYanıtla
BOŞ BELEŞ:

beyin fukarası.

yanıt0
yanıt0
:

ülkenin polisi var jandarması var . bir şikayetin varsa ara 5dk ya geliyorlar .

2
0
yanıtYanıtla
EYLÜL:

Kütahyanın teksası gaybi efendi. Gaybinin Bekir Avlupınarı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title