Haberler

Kuşum Aydın Botoks Yaptırdığı İçin Televizyon Kariyeri Bitti

Güncelleme:

Katıldığı magazin programında kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan şarkıcı Kuşum Aydın, bir dönem yüzüne yaptırdığı dolgu nedeniyle kariyerinin bittiğini söyledi.

Bir döneme damgasını vuran şarkıcı , uzun zamandır televizyon ekranlarında görünmüyordu. Teve2'de yayınlanan ''2.Sayfa'' programına katılarak televizyon kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

'YÜZÜMDEKİ DEFORME NEDENİYLE PROGRAMLARIM İPTAL OLDU'

Şarkıcı , konuk olduğu programda, kariyeriyle ilgili yaşadığı pişmanlığı dile getirerek, "Yüzümü yakından çekip internette farklı görüntülerle veriyorlar. Benim bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Sanıyorlar ki, estetik doktorlarının kapısında yatıyorum. Yaptırdığım dolgudan dolayı oluşan deformeden dolayı iki tane programım iptal oldu. Paylaştığım fotoğraflarda photoshop kullanıyorum. Bir televizyon programında benim için 'Aydın olmasın' demişler, o estetikleriyle konuşuluyor' demişler. 'İyi tamam olmasın diyorlarsa, olmam' dedim ben de. Ben kendimle barıştım. Bu benim kendimce çektiğim bir ceza. Beş kişi el ele gidip bunu yaptırdık. Onlar benden daha star oldu. Yüzümdeki deformasyon işlerime engel oldu. İnsanlar benim için 'yapmasaymış' diyormuş. Ben aldım zaten cezamı" ifadelerine yer verdi.

Kuşum Aydın: 'Televizyon Kariyerim Bitti!'

'DOLGU YAPTIRMAYIN'

Yapılan yorumlar hakkında da konuşan , ''Benim altı sene sonra çıktı bu alerjim. Almanya'ya bir konser için gittim. Duştan çıktım ve 'Ne kadar sıcak burası' dedim. Bir çıktım yüzüm mosmor. Botoksu bilmiyorum ama dolgu yaptırmayın derim. Dolgular durup beklermiş. Volkan gibi içeride patlarmış. Şimdi biri yorum yazmış, 'Onu bunu yaptırdı bari kaşını yaptırmasaydı' diye. Benim kaşıma cımbızın c'si değmedi. Allah böyle yaratmış." dedi.

Kuşum Aydın: 'Televizyon Kariyerinin Bitti!'

'KİMSEYİ AFFETMEYECEĞİM'

, "İnsanlar o kadar acımasız ki. Geçen gün birinin kıyafetine yorum yapayım dedim. Ay neler geldi başıma. Olay benim yıllar önce giydiğim transparan gömleğe kadar geldi. Bir oradan tokatlıyorlar, bir buradan. En az beş kişiyi mahkemeye verdim. Asla affetmiyorum. Avukatları arıyor, 'Vazgeçin, yaşı küçük' diyorlar. Ne demek yaşı küçük ya? Onları da affetmem, bundan sonra yapanları da affetmem. Benim ölmüş babacığıma, anacığıma, özel hayatıma, namusuma laf söyleyecek ben onu affedeceğim. Neden affedeyim?" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kuşum Aydın Aydın Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

Adınızı Yazın:

kadın olacam diye insanlıktan çıktın

10
17
yanıtYanıtla
AH İLE VAH İLE:

SENİN KARİYERİN HİÇBİR ZAMAN OLMAMIŞTI Kİ ZATEN

12
9
yanıtYanıtla
Sercan:

Tv programlarında magazin ve diziler istemiyoruz artık. Birazda bilimsel, teknolojik programlar olsunki çocuğumuza izletelim

20
1
yanıtYanıtla
Cem:

Ben izlemiyorum mesela. Senin elinde

yanıt2
yanıt0
başak:

Yazık ne hale gelmiş. . Doğal kalsaydın ekmeğindende olmazdın be kuşum

21
0
yanıtYanıtla
nesli:

insanları acımasızca eleştirenler dönüp kendi içlerine bir baksınlar içleriniz fitne fesatlık kaynıyor

17
1
yanıtYanıtla
şükrü:

o suratla seni ancak cadılar bayramına çağırırlar

4
13
yanıtYanıtla
Cem:

Seni çağırmışlar ki biliyorsun nasıl tiplerin gittiğini

yanıt4
yanıt4
ÇAĞDAŞ:

Hangi kariyer

10
3
yanıtYanıtla
nursuzlar:

bunlar var ya inanın çarpılmışa dönüyolar. bakın yüzlerine. bunda, bülent ersoyda falan bir nur var mı

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title