Haberler

Kuşum Aydın 2008'de Evlendiği Karısını Yıllarca Gizledi

Güncelleme:

Ekranlarda Kuşum Aydın olarak tanınan şarkıcı Aydın Uğurluel'in 2008 yılında evlendiği ve 20'li yaşlarının başındayken İsviçreli sevgilisini hamile bıraktığını biliyor muydunuz?

Aşk hayatıyla gündeme gelmek istemeyen şarkıcı Aydın, ilk evliliğini Tülay Çakır ile 2008'de Almanya'da yaptı. Çiftin evlilikleri 2013 yılında da sona erdi.

Kuşum Aydın 2008'de Evlendiği Karısını Yıllarca Gizledi

BABASININ KANSER OLMASINDAN ETKİLENDİ

Yaptığı şarkılarla bir döneme damgasını vuran ve sabah programlarıyla hayatımızı renklendiren Kuşum Aydın'ın özel hayatıyla ilgili şaşırtan gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Babasının o dönem kanser olduğunu ve torun sevmek istediğini söylemesi üzerine çok etkilenen Aydın, Tülay Çakır ile ani evlilik kararı almış. O dönem babası kanser hastası olduğu için düğün dernek olmadan sessizce Tülay Çakır ile nikâh defterine imzayı atmış.

Kuşum Aydın 2008'de Evlendiği Karısını Yıllarca Gizledi

"BENİM AŞK HAYATIMLA KİMSE İLGİLENMEDİ"

Verdiği bir röportajda beş yıllık bir birlikteliğin ardından evlendiğini belirten Kuşum Aydın, ''Neden gizlice evlendin?'' sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

''Benim aşk hayatımla kimse ilgilenmedi. Bazı şeylerimi çok güzel kamufle edebiliyorum. Mesela anneannem Allah rahmet eylesin televizyonda röportajı yapılmış bir kişi olmasına rağmen anneannemin de, babamın da cenazesini saklayabildim basından. Bir takım şeyleri saklıyorum.

Ben gece hayatını çok seven, gezen biri değilim. Hayatımda hiç içki içmedim. Onun için gezdiğim, dağıttığım ortamlar da olmadı. Bunlarla da ilgilenmediler. Zaten her sabah televizyondaydım.''

Kuşum Aydın 2008'de Evlendiği Karısını Yıllarca Gizledi

BİZE TORUN YERİNE KEDİ SEVDİRİYORSUN

Babasının kanser hastası olduğunu ifade eden Aydın, ''Bir gün bana 'Bize torun yerine kedi sevdiriyorsun' dedi. Ben de madem birlikteyiz evlenelim o zaman, babam da mutlu olsun dedim. Ama göremedi'' diyerek yıllar önceki evliliğini anlatmıştı.

Kuşum Aydın 2008'de Evlendiği Karısını Yıllarca Gizledi

"BEN DOĞURACAĞIM DEMİŞTİ"

''Çocuğum yok. Olma ihtimali var ama bilmiyorum'' diyen Aydın, ''Ben 21-22 yaşlarındayken İsviçreli bir kız arkadaşım vardı. Kalabalık bir grupta 'Ben hamile kaldım'' diyerek başından geçen bir olayı anlatmıştı.

''O zaman çekindim anneme babama söylemeye. 'Ben doğuracağım' demişti. Hatta Yasemin Bozkurt bunu çok araştırdı ama bilgi alamadı'' şeklinde konuşmuştu.

Kuşum Aydın 2008'de Evlendiği Karısını Yıllarca Gizledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kuşum Aydın Aydın Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Diyarbakırlı:

abi haber yanlış hamile kalan küşüm aydındır haberin düzeltilmesini istiyorum

43
23
yanıtYanıtla
Erhan:

Kuşum Aydın ayyy erkekmiymiş ben onu hep oğlan sanardım:))

1
60
yanıtYanıtla
nurettın:

fazla sanma

yanıt0
yanıt1
OLMAZ OLSUN:

KOCASINI DEMEK İSTEDİNİZ GALİBA. . DİLİNİZ SÜRÇTÜĞÜ İÇİN KARISI DEDİNİZ DEĞİL Mİ?

8
16
yanıtYanıtla
bilo:

o iş oluyomu

4
15
yanıtYanıtla
misafir1:

söyleme böyle şeyler. . . . yeme bizi :)) inanan falan çıkar :))

13
2
yanıtYanıtla
46:

Herkesin ozelli kendine kime ne

14
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Aklima Zeki ile metin filmleri geldi dogur ulan gari dogur sen dogurmazsan eltin doguracak

5
10
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

evettt nerde kalmistik ben aydinin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez cok da iyi yapmis da buradaki yorumlarda acayip satasmalar alay etmeler kücültücü kelimeler peki neden ama neden kimne ne aydini ne yaptigi benide ilgilendirmiyor beni üzen nasil oluyorda insanlarimiz böylesine dedi kodu koguculuk iftira alay etme kücük görme hakaret vs vs peki bir insan hakkinda bunlari yazarken yapilan iftiranin huzuru mahserde vebalinin olacagini o kisinin kul hakkini girildigini nasil ödeyeceksiniz

13
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Yazmak istediklerimi benden önce dile getirmişsin. . Teşekkürler

yanıt5
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title