Haberler

Tartıştığı site sakini, kuryeyi sokak ortasında evire çevire dövdü

Güncelleme:

İstanbul Tuzla'da siparişini teslim ettikten sonra motoruna binen kurye, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı site sakini tarafından dövüldü. Kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tuzla'da bir siteye sipariş götüren moto kurye, çıkış kapısından siteye girmeye çalışan site sakininin aracına yol vermesine rağmen çıkan tartışmada saldırıya uğradı. Şahsın tokatlı saldırısına bir süre maruz kalan moto kurye, kaskı ile karşısındakine vurarak kendisini savundu. Kuryenin tokatlanarak dövüldüğü ve kendisini savunduğu anlar kameraya anbean yansıdı.

YOL VERMESİNE RAĞMEN YARANAMADI

Pandemi sürecinde özellikle evlere sipariş götüren kuryeler yoğun çalışma temposuyla gündeme geliyor. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Tuzla'da yine bir siteye sipariş götüren moto kurye siparişini teslim ettikten sonra motoruna bindi. İddiaya göre site çıkışında, çıkış kapısından siteye girmeye çalışan site sakininin aracına yol veren kurye çalışanı, yol vermesine rağmen site sakininin sözlü saldırısına uğradı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Ardından çıkan kavgada site sakini kuryeyi tokatlamaya başlayarak meydan dayağı çekti. Şahsın bir süre tokatlı saldırısına maruz kalan kurye de kendisini savunarak karşısındaki şahsa kaskı ile vurdu. Kuryenin dövülme anında ise sitenin güvenlik görevlilerinin olaya müdahale etmediği görüldü. Sosyal medya üzerinden kuryeye karşı yapılan meydan dayağına tepki çığ gibi büyüdü.

KURYE ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada kuryeye karşı yapılan saldırıya tepkiler büyürken, kurye şirketi tarafından konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada geldi. Açıklamada "Arkadaşımızla iletişime geçilmiş, hukuki süreçte yanında olacağımız kendisine belirtilmiştir. Hassasiyetinize teşekkür ederiz" denildi.

Kuryenin dövülme anı ile kendisini kaskla koruması kameralara anbean yansıdı. Görüntülerde şahıs, moto kuryeye tokatlar atarak saldırıyor. Kurye de kaskını çıkararak kendisine saldıran şahsa vuruyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sosyal Medya Tuzla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (50)

HAKAN:

SİTE KORUMASI ADAM ÇOCUGU DÖVERKEN MÜDAHALE ETMİYOR AMA ÇOCUK ADAMA VURUNCA HEMEN COCUGU İTELİYOR YALAKA

24
0
yanıtYanıtla
ANLAMADIM:

YA BEN ANLAMADIM. KİM KİMİ DÖVMÜŞ. BEN BURDA KURYE DAYAK ATIYOR GÖRÜYORUM. . . :)

18
0
yanıtYanıtla
ft.:

o sondaki kaskı vurma olayında içim ferahladı resmen. insanları hor görüp kendini bi halt sanan insan müsvettesi. ellerin dert görmesin kuryeci kardeş.

15
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

helal kuryeye tekte yığmış. bu okumuş cahiller dayakla uslanır.

15
0
yanıtYanıtla
VAHDETTIN:

Nakavt olmuş yanlız site sakini

13
0
yanıtYanıtla
asıl kuryeci adamı ındırmıs:

kuryeci boksör

yanıt2
yanıt0
Ha:

Haketmis o site sakini insanlari kucuk goremen

11
0
yanıtYanıtla
Adama (!) bak hele!:

Orada site sakini kuryeye vurdukça müdahale etmeyen ancak kurye kendini savunup site sakinine iki tane geçirince hemen araya girip ayıran bir şerefsiz var. Gördünüz mü siz de?

11
0
yanıtYanıtla
bilal gül:

oğlum bak git. . . . . !!! 2

10
0
yanıtYanıtla
misafir:

oğlum bak git demiş kurye

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title