Haberler

Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 12 Ocak Kuruluş Osman var mı? Kuruluş Osman hangi gün yayınlanıyor? Bugün neden yok?

Güncelleme:

ATV'nin sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor merak edildi. Dizi 2 haftadır yayınlanmayınca dizi ne zaman, saat kaçta başlayacak araştırılıyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 12 Ocak Kuruluş Osman var mı? Kuruluş Osman hangi gün yayınlanıyor? Bugün neden yok? Kuruluş Osman ne zamandır? Kuruluş Osman hangi gün? Gün mü değiştirdi? İşte bilgiler...

Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 12 Ocak Kuruluş Osman var mı? Kuruluş Osman hangi gün yayınlanıyor? Bugün neden yok?

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kuruluş Osman her Çarşamba saat 20:00 'da ATV' de ekranlara geliyor.

Fakat bugün dizi yılbaşı tatil arası nedeniyle ekranlara gelemeyecek. Dizinin yeni bölümünün haftaya yayınlanması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kuruluş Osman Çarşamba günleri yayınlanmaktadır. Dizi gün değiştirmedi. Haftaya yeni bölüm ekranlara gelecek.

ATV 12 OCAK YAYIN AKIŞI

  • 19:00 - ATV Ana Haber
  • 20:00 - Çakallarla Dans 4 - Yerli Sinema
  • 22:20 - Aramızdaki Sözler - Yabancı Sinema
  • 00:25 - Çakallarla Dans 4 - Yerli Sinema

Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 12 Ocak Kuruluş Osman var mı? Kuruluş Osman hangi gün yayınlanıyor? Bugün neden yok?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey, ağabeyi Gündüz Bey ve Vezir Alemşah'la yüzleşiyor!

Şeyh Edebalı zindana atılıyor

Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır. Nikola'dan Mari'nin intikamını almak için Osman Bey'le birlik olan Kosses ise Rogatus'u yanına çekme uğraşındadır.

Osman Bey kayı obası'na dönüyor

Osman Bey, gizlice Kayı Obası'na giderek ağabeyi Gündüz Bey'le sert biçimde yüzleşir. Ağabeyinden yokluğunda beylik postuna oturmasının hesabını soran Osman Bey, ardından kendisini asi ilan eden Vezir Alemşah'ın karşısına dikilir ve kılıcını boğazına dayar. Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için Osman Bey'in planı ne olacaktır? Gizlice Kayı Obası'na giden Osman Bey'i bekleyen tehlike ne? Osman Bey, Vezir Alemşah ile tekfurların ittifakını bozabilecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'la nasıl hesaplaşacak? Kayı postuna oturan Gündüz Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

KURULUŞ OSMAN KONUSU NE?

1. sezon (2019-2020)

Ertuğrul Gazi'nin Sultan Baybars ve Berke Han ile birlikte Hülagü Han'a karşı savaşının üstünden yaklaşık 15 yıl geçmiştir. Ertuğrul Gazi hastalanarak Konya'ya gitmiştir lakin gitmeden önce Kulucahisar tekfuru Yorgopolos ile sulh sağlamış ama anlaşmayı imzalayamadan Konya'ya gitmiştir. Dündar Bey ise anlaşmayı imzalayıp itibarını artırmak ister, bunun için tekfura hediyeler hazırlatarak Kulucahisar'a doğru yola koyulurlar Kulucahisar'a vardıklarında gösteri düzenlenmiş ve gösteride tekfura suikast düzenlenmiş lakin Osman Gazi süikast olacağını anlayıp suikastı önlemiştir. Suikastı Prenses Sofia düzenlenmiştir. Osman Gazi de suikastı bozduğu için ona düşman olmuştur ve peşine adamlarını göndererek Osman Gazi'yi pusuya düşürmüş, Bamsı Beyrek'in oğlu Aybars'ında şehit olmasına neden olmuştur.

2. sezon (2020-2021)

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye'nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir. Osman Bey'e karşı harekete geçen ve en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola'yı bölgeye gönderme kararı alan Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm obalara umut olan bu Türk beyini saf dışı bırakmaya kararlıdır. Kayı Obası'nın yazı geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans'ın emellerini açık ederken, bu alçaklığın hesabını sormaya kararlı olan Osman Bey; Aksakallılar'dan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar. Ertuğrul Bey'in dönüşü ise yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası'nda coşkuyla karşılanır. Osman Bey bizans ordusunu bertaraf eder. Ancak Osman Bey yoğun işlerinden dolayı Ertuğrul Bey'in obaya geldiğinden haberi yoktur. Osman Bey ilerleyen bölümlerde babası Ertuğrul Gazi'nin obaya döndüğünü öğrenecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kuruluş Osman Haberler

title