Haberler

Kurtlar Vadisi'nin Oyuncusu Murat Aydın, TRT'nin Dizisine Dahil Oldu

Güncelleme:

"Kurtlar Vadisi" dizisindeki "Baltazar" rolüyle ünlenen Murat Aydın, TRT 1'in yeni dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'na katıldı.

"Kurtlar Vadisi" dizisindeki Baltazar rolüyle ünlenen Murat Aydın'ın, TRT 1'in yeni dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'na dahil olduğu öğrenildi.

"ÇOK ÖNEM VERDİĞİM BİR HİKAYE"

Mandalina Oyuncu Atölyesi'nde, sektöre yeni oyuncular kazandırmak için eğitmenlik yapan ve dizide "Sarı" karakterini canlandıracak olan oyuncu, "Yunus Emre, çok önem verdiğim bir hikaye. Çekim kalitesi ve dizi ekibi oldukça kaliteli. Bu projede bulunmaktan şimdiden keyif alıyorum. Hele ki Payidar Tüfekçioğlu gibi usta bir oyuncu ile çalışabilmek, ayrı bir tat" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

KAAN:

TRT Yİ PROTESTO EDİYORUM

8
26
yanıtYanıtla
AppStore Mobil-IOS:

Oyunculugu beş para atmez

3
2
yanıtYanıtla
faruk kara Mobil-ANDROID:

trt yi boykot edebilirsiniz belki siyasi olabilir haber o bu sizin için. ama şunu da söylemek isterim. toplum ahlakindan uzak cinsellik ve lüksluk ile kimin elinin kimin cebimde olmadığı dizileri izlemekten ise taraflı diye boykot edilen -siz veya başkası- kanalın ahlaki toplum değerlerini hiçe saymayan kanalin dizilerini izlemeyi tercih ederim...

5
0
yanıtYanıtla
GarpuzcuMobil-IOS:

BALTACI GÜNEY AFRİKA

2
2
yanıtYanıtla
göz yorduna degmez:

Kurtlar Vadisi'' Dizide iyice saçmaladı

3
0
yanıtYanıtla
Memduh AtakanMobil-ANDROID:

Gına geldi kurtlar vadisinden he..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title