Haberler

Kurtlar korona dinlemedi! Sürü halinde gezdikleri kentte 6 ineği parçaladılar

Güncelleme:

Ardahan'da çetin geçen kış aylarında zaman zaman sürü halinde görüntülenen kurtlar, hayvanlarını meraya salan Sefer Deli adlı çiftçinin 4 ineğini telef etti.

Ardahan merkeze bağlı Köprücük köyünde yaşayan 65 yaşındaki Sefer Deli'nin 4 ineği kurtlar tarafından telef edilirken, 2 hayvanı da yaraladı.

İlkbaharın gelmesi ile birlikte hayvanlarını meraya salan Sefer Deli adlı çiftçi, 6 hayvandan 4'ünün 27 Nisan 2020 Pazartesi günü kurtlar tarafından yayla yolu mevkiinde parçalandığını, 2 hayvanın ise yaralı olarak kurtarıldığını söyledi.

HAYVANLARINI PARÇALANMIŞ HALDE BULDU

Hayvanlarını bulmak için yoğun bir arayış içerisine giren Sefer Deli, karanlık çökmesiyle aramasını sonlandırdı. Sabahın erken saatlerinde aramasını sürdüren Deli, yayla tarafındaki dağın yamacında hayvanlarını parçalanmış halde buldu.

Kurtlar korona dinlemedi! 65 yaşındaki çiftçinin 4 ineğini paramparça ettiler

KENDİLERİNE UZANACAK YARDIM ELİNİ BEKLİYOR

Özkan Karakaya'nın haberine göre; Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstünün dışarı çıkmasının yasak olduğu ülkemizde, 6 hayvanından 4'nü kurtlara kaptıran Sefer Deli adlı çiftçi, Ardahan Valiliği ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne konu ile ilgili dilekçe verdiklerini ve kendilerine uzanacak yardım elini beklediğini söyledi.

Kurtlar korona dinlemedi! 65 yaşındaki çiftçinin 4 ineğini paramparça ettiler

SÜRÜ HALİNDE GEZİYORLAR

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Ardahan'ın Damal ilçesinde aç kaldıkları tahmin edilen kurt sürüsü, Azerbaycan doğal gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyan TANAP Doğal Gaz Boru Hattı güzergahında bulunan kompresörde görüntülenmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ardahan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

Rambo Dortmund:

Eskiden toplumda huzur vardı Dostluk Vardı 18 yılın sonunda ne dostluk kaldı ne kardeşlik kaldı.dogadaki hayvanlarda bile huzur kalmadı vesselam.

16
76
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Eskiden toplumda huzur vardı Dostluk Vardı 18 yılın sonunda ne dostluk kaldı ne birlik beraberlik kaldı.Allah bu toplumu kaynaştıracak birlik ve beraberliği tesis edecek yeni yüzler nasip etsin inşallah.Amin

19
61
yanıtYanıtla
kim o:

daha çok beklen çook

yanıt1
yanıt0
Ali:

Saygıdeğer kurtlar sosyal mesafeyi koruyarak gezin ve avlanın.Avladığınız ineğide bir test yapıp öyle saldırsaydınız ya

14
9
yanıtYanıtla
Dşyarkaırlı:

Rambo ve Durbunlu ikinizde malsınız isiniz karınız ortamı germek basitbir olayı siyasi boyuta cektiniz helal olsun

11
5
yanıtYanıtla
gökhan:

telef etmedi rızkını aldı ve gitti belki Allah daha iyisini verecek daha çoğunu verecek yeterki isyan etmesin şükretsin

11
4
yanıtYanıtla
taceddin:

zekat vermesi gerekenlerin vermesi gerekiyor.

4
5
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Taceddin sen nicettin loooo...

yanıt1
yanıt1
Janet:

Bir kurt saldırı olayını bile devlete kesen ey cahil adamlar zina yasak oldugu icinmi birlik beraberlik kalmadi iciniz çürümüş gercekten siz komsuluk biliyormuydunuz

6
1
yanıtYanıtla
ARDAHANLI ALİ:

KURTLARIN HAYVAN HAKLARI VAR ONLAR HİNDİSTANIN İNEKLERİ GİBİ ÖZGÜR HAYVANLAR NE YAPSA NE ZARAR VERSE ÖNEMLİ DEĞİL

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title