Haberler

Kürşad Mithat Özkan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti MANİSA YUNUSEMRE belediye başkan adayı olan Kürşad Mithat Özkan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti MANİSA YUNUSEMRE belediye başkan adayı olan Kürşad Mithat Özkan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. MANİSA YUNUSEMRE ilçesinde toplam 10 aday ile yarışan Kürşad Mithat Özkan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti MANİSA YUNUSEMRE adayı Kürşad Mithat Özkan kimdir? İyi Parti MANİSA YUNUSEMRE adayı Kürşad Mithat Özkan yüzde kaç oy aldı?

Kürşad Mithat Özkan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti MANİSA YUNUSEMRE belediye başkan adayı olarak gösterilen Kürşad Mithat Özkan YUNUSEMRE ilçesinde % 42,82 oranında oy almıştır. YUNUSEMRE ilçesinde % 42,82 oranında oy olan Kürşad Mithat Özkan adlı İyi Parti adayı toplamda 57.810 adet oy sayısına ulaştı.

MANİSA YUNUSEMRE ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kürşad Mithat Özkan İYİ Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title