Haberler

"Küresel Isınma ve Çevre" Konulu Resim Yarışması

Düzce Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi Tarafından Düzenlenen "Küresel Isınma ve Çevre" Konulu Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Düzenlenen Törenle Ödülleri Verildi.

Düzce Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi tarafından düzenlenen "Küresel Isınma ve Çevre" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Düzce'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilköğretim okulları arasında Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi tarafından düzenlenen 'Küresel Isınma ve Çevre' konulu resim yarışması sonuçlandı.

Yarışmada dereceye girenler için hastane toplantı salonunda tören düzenlendi. Törene Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Kılınç, 10 yıl önce ozon tabakasının delindiğinden bahsedildiğinde bir çok insana inandırıcı gelmediğini belirterek, "Bugün geldiğimiz nokta ise gözler önünde. Küresel ısınma nedeniyle mevsimler değişti, kuraklık ve dengesiz yağışlar yağıyor, kutuplar eriyor. Bu konuda bir hastanemizin böyle bir olaya, yarışma konusu yaparak dikkat çekmeleri çok önemli" dedi.

Belediye Başkanı Keleş ise küresel ısınmanın insanlık için çok büyük tehlike olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Kılınç ve Başkan Keleş tarafından verildi.

Yarışmada Özel Yunusbey İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Ece Rafia Yüksel birinci, Konuralp İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Eda Sevinç ikinci, Yunus Emre İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Erhan Husan üçüncü oldu.

(AY-AK) 24.04.2008 15:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title