Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasınca (SATSO) bayramlaşma programı düzenlendi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasınca (SATSO) bayramlaşma programı düzenlendi.

SATSO binasındaki programa, Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Sakarya milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen ve Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve SATSO üyeleri katıldı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, burada yaptığı konuşmada, bayramın kardeşlik olduğunu söyledi.

Üyeleriyle böyle müstesna bir günün anlamını birlikte yaşıyor olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Kösemusul, "Her zaman dile getirdiğimiz gibi SATSO bu kentin en büyük ailesidir. Dayanışma ruhu, paylaşmanın gücünü bayramlarla değil her zaman yaşamayı diliyorum. Millet olarak gücümüzü aldığımız manevi düsturlarımızı kaybetmeden nice huzur dolu bayramları birlikte yaşayacağımız inancındayım. Bizler inanıyoruz ki yaptığımız hizmetlerle daha da güçlenecek ve bu birlikteliğimizden besleneceğiz. Bu itibarla başta üyelerimiz olmak üzere hemşehrilerimize iyi bayramlar diliyorum." diye konuştu.

Kösemusul, 15 Eylül'de gerçekleştirilecek SATSO 100. Yıl Ödül Töreni hazırlıkları hakkında da bilgi vererek, şöyle konuştu:

"2017 yılı SATSO için hizmette 1 asır gururunu yaşadığımız bir dönem. 100. yılımızda Sakarya'nın yıldızlarını ödüllendireceğimiz özel programımız için heyecanlıyız. Üyelerimize ve Sakaryalılara layık bir program için çalışmalarımız devam ediyor. 15 Eylül saat 18.00'de tüm Sakaryalıları 100. yılımızı kutlama törenimize şimdiden davet ediyorum. Hizmette 100 yılın gururunu Adapazarı Atatürk Spor Salonu'nda hep birlikte yaşayalım."

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Kösemusul Ak Parti Türk İş Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title