Haberler

Kumluca'ya Kadın Kaymakam

Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne kadın kaymakam atandı.

Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne kadın kaymakam atandı. Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Kumluca'nın yeni kaymakamı Çanakkale Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk oldu.

Çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamı ilgilendiren 2013 Mülki İdare Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameye göre Canan Hançer Baştürk Kumluca Kaymakamı olurken, mevcut Kumluca Kaymakamı Salih Işık da Şişli Kaymakamlığı'na atandı.

CANAN HANÇER BAŞTÜRK KİMDİR

Canan Hançer Baştürk, 1972 yılında Denizli'nin Saray Köyü'nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Saray Köyü'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1993 yılında mezun olan Baştürk, 1994 yılında Nevşehir'in Ürgüp İlçesi Kaymakamlığı'na atandı. Ürgüp Kaymakamlığı'ndan sonra Eskişehir Alpan, Erzurum Köprüköy, Gaziantep Araban ve Balıkesir Kepsüt'te kaymakamlık görevlerinde bulundu. 2004 yılında Diyarbakır'a vali yardımcısı olarak atanan Baştürk, kısa bir süre önce de Çanakkale Vali Yardımcılığına getirilmişti. Baştürk, evli ve bir çocuk annesi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Canan Hançer Antalya Kumluca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title