Haberler

Kumluca'daki Yangın Bölgesinde Buruk Bayramlaşma

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 24 Haziran’da yaşanan orman yangınından büyük bölümü etkilenen Erentepe Mahallesi’nde, bayram namazı sonrası çocuklara şeker dağıtıldı ve dua edildi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 24 Haziran'da yaşanan orman yangınından büyük bölümü etkilenen Erentepe Mahallesi'nde, bayram namazı sonrası çocuklara şeker dağıtıldı ve dua edildi.

Kumluca ilçesine bağlı Erentepe Mahallesi'nde 24 Haziranda meydana gelen yangın sonrası ilk bayram kutlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Belediye Meclis Üyeleri de bayram namazını yangınlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Erentepe Mahallesi'nde kıldı. Erentepe'liler hep birlikte coşku ile kıldıkları bayram namazından sonra bir daha felaket yaşanmaması için dua ettiler. Bayram namazı sonrası cami avlusunda toplanan mahalle sakinleri bayramlaştı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Bizim için arkadaşlarımızla beraber çok farklı bir gün oldu, Ramazan ayı içerisinde bizi en çok üzen hadise Erentepe Mahallemizde meydana gelen yangın afeti oldu. Bir doğal afet. İnsanoğlu aciz kalıyor, gücü yetmiyor, doğal afetler karşısında sel, deprem gibi yangın afetininde insanı aciz bıraktığını ben şahsen Erentepe yangınında gözlemledim, inşallah bir daha böyle afetler yaşamayız" dedi.

Erentepe Mahallesi cami imamı tarafından yapılan duaya çocuklar da hep birlikte 'amin' diyerek eşlik etti. Mahalle sakinleri tarafından alınan şekerler, çocuklara dağıtıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Erentepe Antalya Kumluca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title