Haberler

Kumaştan Arşiv

Denizli'de gömleklik kumaş üretimi yapan bir tekstil firması, 20 yıldan beri ürettiği kumaşları arşivliyor.

Denizli'de gömleklik kumaş üretimi yapan bir tekstil firması, 20 yıldan beri ürettiği kumaşları arşivliyor.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası, 20 yıldır ürettiği gömleklik kumaşların parçalarından arşiv oluşturuyor. Şimdiye kadar yaklaşık 25 bin gömleklik kumaş parçası, oluşturulan kartelalarla arşivlenirken, kartelalardaki kumaşların üzerindeki barkoduyla bilgilerine ulaşılıyor.

Firmanın yönetim kurulu başkanı İbrahim Tan, açıklamasında, 1995'te kurdukları dokuma tesisinde 20 yıldan beri gömleklik kumaş üretimi yaptıklarını belirtti.

Aylık yaklaşık 800 bin metre gömleklik kumaş üretimlerinin olduğunu dile getiren Tan, "Dünya üzerinde güçlü firmaların, büyük firmaların da tedarikçisiyiz ve aynı zamanda üreticisiyiz. Dünyanın her yerinde mağazası olan firmalar bizim koleksiyonlarımızdan kumaşları beğenirler. Biz o kumaşları üretiriz. Firmaların talebiyle Fas, Tunus, Cezayir veya Romanya gibi, Bulgaristan gibi ülkelere, konfeksiyon yaptırdıkları yerlere göndeririz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi İbrahim Tan Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title