Haberler

Kuluncak'ta Malatya Günleri Toplantısı Yapıldı

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde 'Malatya Günleri' ile ilgili toplantı yapıldı.

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde 'Malatya Günleri' ile ilgili toplantı yapıldı.

Kuluncak Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya; Kuluncak ilçe Kaymakamı Hasan Gündoğu, Belediye Başkanı Ramazan Nacar, Sofular Beldesi Belediye Başkanı Kamil Çelik, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Kılıç, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Zilfikar Yıldırım, tüm daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, ilçede aktif durumda olan maden şirketleri, HES firması yetkilileri ile esnaf katıldı.

Toplantıda; hem tanışma fırsatı hem de Kuluncak ilçesinin sosyal, ekonomik, kültürel eğitim gibi konuları hakkında bilgilendirme ve ileriye yönelik neler yapılabilir soruları ile 'Malatya Günleri' müzakere edildi.

Malatya Günleri'nin 28 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezi'nde düzenleneceğini hatırlatan İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğu, Kuluncak'ın tanıtımının yapılması için kaymakamlık, vatandaş, esnaf ve ilçedeki işletme sahibi firmalarında stant kiralama, tanıtımla ilgili sergilenecek eşya ve gıda maddelerinin temini, kültürel faaliyet gibi giderlerin karşılanması için destek sağlamalarını kaymakamlığın da katkılarıyla bu işlerin yürütülmesini söyledi.

İşin organize edilmesi için de Kızılhisar Köy Muhtarı Şeyhamit Akbulut, İstiklal Mahallesi Muhtarı Tuncer Kablan, esnaf Yüksel Akbulut, Şehit Ümit Akbulut İlkokulu Müdürü İsmet Zengin komitede görevlendirdi.

Burada ilçenin tanıtımında kullanılacak eşya, gıda maddeleri, yemek kültürü, madenleri, cevizi, elması kayısısı maddelerin temini sağladı.

Organizasyona, Malatya genel ilçeler, İnönü üniversitesi, esnaf ve vatandaş ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarının sivil toplum örgütlerinin iştirak edecekleri belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title