Haberler

Kulu'da 23 Nisan Kutlamaları

Konya'nın Kulu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan etkinliğe, Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, Garnizon Komutanı Levent Özlü, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, askeri ve sivil erkan ile kamu kurum ve kuruluşların müdürleri amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Çelikkol, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Çocuklara hitaben yaptığı konuşmasında Çelikkol, "Yüreğinizdeki sevgi, gözlerinizdeki gülümseme hiç eksilmesin. Sizleri seviyoruz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Yaşama sevincinizin devamlı olmasının diliyoruz. Yüzünüz her zaman geleceğe, değişime, yeniliğe doğru olsun. 23 Nisan anlamını kavrayarak içinize sindirerek, sizlere emanet edilen ulusal egemenliğe, bağımsızlığa büyük bir bilinçle sahip çıkmanızdır" dedi.

Program Altılar Köyü Gültekin Tuncer Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı halk oyunu gösterisiyle devam etti. Törende, ilk ve ortaokullar arasında yapılan voleybol, satranç, futbol, masa tenisi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları ve kupaları Kaymakam Ayhan Işık ve protokol üyeleri tarafından verildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldız 23 Nisan Konya Kulu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title