Haberler

Kültür ve Sanat Başarı Beratı, Elazığ Valisi'ne Verildi

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde Bu Yıl 13'sü Yapılan Uluslararası Şairler Şöleni'nde "Emine Sevinç Öksüzoğlu Türk Dünyası Edebiyat Şeref Beratı" Elazığ Valisi Muammer Muşmal'a Verildi.

Kütahya'nın Simav ilçesi'nde bu yıl 13'sü yapılan Uluslararası Şairler Şöleni'nde "Emine Sevinç Öksüzoğlu Türk Dünyası Edebiyat Şeref Beratı" Elazığ Valisi Muammer Muşmal'a verildi.

Türk Edebiyatı'nın Oscarı olarak anılan, gerçek anlamda edebi kariyeri olan ve Türk Edebiyat Dünyası'na ciddi anlamda hizmet vermiş olan kişilere verilen bu ödüllere 09-11 Mayıs 2008'de Kütahya Simav'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Ödül Kurulu tarafından Uluslararası Hazar Şiir Akşamları'ndaki değerli katkı ve çalışmalarından, Türk Edebiyatı'na yapmış olduğu üstün hizmetlerden dolayı, "Gaziantep Altın Fıstık Türk Edebiyatı Üstün Hizmet Madalyası" ve Gaziantep Özel el işi Nakkaşe ödülü ile 15.03.2007'de, "Elazığ Okuyor" kampanyasının startını vermesi ve kendi eliyle kitap dağıtarak bu projeyi başlatması; ayrıca, 15.03.2008 tarihinde "Anne Baba Okulu" projesini başlatarak, eğitime vermiş olduğu üstün hizmetlerden dolayı, "Emine Sevinç Öksüzoğlu Türk Dünyası Edebiyat Şeref Beratı"nın Elazığ Valisi Muammer Muşmal'a verilmesi kararlaştırıldı. Şeref Beratı şölene katılan Yazar Bedrettin Keleştimur tarafından, Elazığ Valisi Muammer Muşmal'a makamında takdim edildi.

(EK-AYŞ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title