Haberler

Kültür Üniversitesi'nden Dha'ya Yılın En İyi Haber Ajansı Ödülü

Kültür Üniversitesi tarafından düzenlenen 1.Ulusal Medya ve İletişim Ödülleri töreninde, yılın en iyi haber ajansı ödülü Doğan Haber Ajansı'nın oldu.

Kültür Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal Medya ve İletişim Ödülleri töreninde, yılın en iyi haber ajansı ödülü Doğan Haber Ajansı'nın oldu.

Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü'nden düzenlenen ödül törenine üniversitenin rektörü Prof. Dr. Dursun Koçer ve ödül alan isimler katıldı.

ONUR ÖDÜLLERİ ORHAN GENCEBAY, SELAMİ ŞAHİN VE MÜJDAT GEZEN'E

Kültür Üniversitesi 1. Ulusal Medya ve İletişim Ödülleri'nde, onur ödülü Orhan Gencebay, Selami Şahin ve Müjdat Gezen'e verildi. Orhan Gencebay ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, "Bir ilim irfan yuvasından bu ödülü almak farklı bir duygu. Bu son derece önemli. 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir' sözüne saygı duymayan yoktur diye düşünüyorum" dedi. Törene katılamayan Müjdat Gezen'in ödülünü Kültür Üniversitesi öğretim görevlisi Raif Bakova tarafından alındı. Bakova'nın, "Müjdat Hoca giderken espri de bırakmadı yazılı " cümlesi salonu güldürdü. Ekonomi hocası olduğunu hatırlatan Bakova'nın 'Türkiye'nin milli geliri...' sözleri herkesi kahkahaya boğdu. Selami Şahin de ödülünü aldıktan sonra, "Sizlere teşekkür etmek için kelimeler yetersiz kalıyor. Gerçekten çok önemli bir ödül bu" dedi. Şahin ardından öğrencilerle 'Özledim' şarkısını seslendirdi.

En iyi talk show programı Kanal D 'de yayınlanan Beyaz Show'a giderken, yılın en iyi haber televizyonu CNN Türk oldu. CNN Türk adına ödülü CNN Turk Haber Müdürü Ali Güven aldı. Güven," Bu ödülü CNN Türk haber merkezindeki bütün arkadaşlarım adına alıyorum. Kameramanlar, muhabirler, prodüktörler, yönetmenler ve tüm ekip adına alıyorum. Bizi izlemeye devam edin lütfen" diye konuştu. Yılın en iyi haber ajansı ödülüne ise, Doğan Haber Ajansı layık görüldü. DHA adına ödülü DHA muhabiri Pınar Çıtak Koygun aldı. Koygun, DHA'da haberin mutfağında çalışan yüzlerce kişi olduğunu belirterek, ödülü tüm DHA çalışanları adına aldığını belirtti. Yılın en iyi televizyon programı ödülü ise, Kanal D'de yayınlanan ve Güneri Cıvaoğlu'nun sunduğu Şeffaf Oda'ya verildi. Yılın en iyi magazin muhabiri ödülü Hürriyet gazetesi muhabiri Büşra Bozok Aytek'e verildi. Yılın en iyi magazin programı sunucusu Fox Tv'de yayınlanan Süper Kulüp programını sunan Meral Kaplan'a verildi. Yılın en iyi muhabiri ödülünü ise, ATV muhabiri Aytaç Kurnaz aldı.

SABA TÜMER YİNE KAHKAHALARA BOĞDU

Yılın en beğenilen gündüz kuşağı programı ödülü 'Esra Erol ile Evlen Benimle"ye, yılın en iyi yapımcısı ödülü Pana Film'e, en beğenilen ve eğlendiren program ödülü ise, 'Saba Tümer ile Bugün' programına verildi. Tümer ödülünü alırken salonu yine kahkahalara boğdu. Başka bir kategoride ödül verilecekken, sahneye çıkan Tümer'in "Ben ne olur alayım gideyim. Her neyse dalım ödülümü alayım" sözleri öğrencileri güldürdü. Bu arada yılın en iyi erkek dizi oyuncusu ödülü Halit Ergenç'in olurken, yılın en iyi kadın dizi oyuncusu ödülüne ise Meryem Uzerli layık görüldü. Yılın en iyi senaristi ödülü ise, Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Meral Okay'a verildi. Ergenç, Uzerli ve Okay'ın ödüllerini, dizinin oyuncularından Selen Öztürk aldı.

YILIN EN İYİ POP MÜZİK SANATÇISI BERKAY

Yılın en iyi albümü ödülü 'Aşk Sahnede' albümüyle Gökhan Tepe'nin olurken, Tepe ödülün kendisi için değerli olduğunu belirtti. Ardından da 'Teşekkür ederim ' şarkısını seslendirdi. Yılın en iyi şairi ödülü Ahmet Selçuk İlkan'ın olurken, İlkan yaşarken ödül almanın kendisi için çok önemli olduğuna değindi. En iyi çıkış yapan sanatçı ödülü ise, Çağlayan Topaloğlu'na verildi. Topaloğlu ödülünü aldıktan sonra 'Aşk' şarkısını seslendirdi. Yılın en iyi pop müzik sanatçısı ödülü ise, Berkay'ın oldu. Berkay ise, sahnede 'Dejavu' şarkısını öğrencilerle birlikte okudu. Yılın en iyi şarkısı ödülü, Tuğba Özerk'in 'Aklımda Sen Varsın' şarkısına verildi. Özerk ödüle layık görülen şarkısını seslendirmeyi de ihmal etmedi. Yılın en iyi dizi müziği ödülü ise, 'Yaprak Dökümü' dizi müzikleriyle Toygar Işıklı'ya gitti.

PÇK ÖA (ÖA) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Haber Ajansı Selami Şahin Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title