Haberler

Kültür Üniversitesi Kolombiyalı Uniminuto Üniversitesi ile İyi Niyet Anlaşması İmzaladı

İSTANBUL Kültür Üniversitesi, Kolombiya'daki Uniminuto Üniversitesi ile iyi niyet anlaşması imzaladı.

İSTANBUL Kültür Üniversitesi, Kolombiya'daki Uniminuto Üniversitesi ile iyi niyet anlaşması imzaladı.130 bin öğrenciye eğitim sunan Uniminuto Üniversitesi ile 8 Ocak 2018 Pazartesi günü İKÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel'in makamında iki üniversitenin akademik materyal, yayın ve diğer bilimsel bilgilerinin paylaşılmasını kapsayan İyi Niyet Anlaşması'nı imzaladı.

Eşitlik ve karşılıklılık ilkelerine dayanan anlaşma, Erasmus+ World KA107 Proje başvurusuna da dahil olacak Uniminuto Üniversitesi ile İKÜ'nün öğrenci ve personel değişiminin yanı sıra eğitsel ve bilimsel işbirliğinin geliştirilmesini de içeriyor.

İKÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel: "Eğitim anlayışımızı, imzaladığımız ikili anlaşmalarla uluslararası boyuta taşıyoruz."

KOLOMBİYA'DA EN FAZLA ÖĞRENCİSİ OLAN ÜNİVERSİTE

Uniminuto Üniversitesi ile yapılan iyi niyet anlaşmasının imza töreninde konuşan İKÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel, "Uniminuto Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği, üniversitemizin farklı coğrafyalardaki akademik ağını genişletmesi açısından büyük önem arz ediyor. Bu anlaşmayla tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz partner üniversitemizde çalışmalarını sürdürme fırsatı yakalıyorlar. Uluslararası işbirliği ağımıza Uniminuto Üniversitesi gibi Kolombiya'da en fazla öğrenci sayısına sahip üniversiteler arasında önde gelen yükseköğretim kurumunu da eklemekten memnuniyet duyuyoruz. Ulusal ve evrensel değerler ışığında çağdaş, ilerici ve çok yönlülük esaslı eğitim anlayışımızı, imzaladığımız ikili anlaşmalarla uluslararası boyuta taşıyoruz. Bu sayede tüm dünya ile etkileşim kurarak bilim dünyasına katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

İmzalanan iyi niyet anlaşmasının yanı sıra Erasmus+ kapsamında da 124 üniversite ile işbirliği yaptıklarına değinen Prof. Dr. Güzel, 2017-2018 Akademik Yılı'nda Çin, Amerika ve Kolombiya başta olmak üzere birçok ülkeden öğrencileri misafir edeceklerini de duyurdu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Güzel Kolombiya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title