Haberler

    Vurgun - İki Oyun

    Bitiyatro'nun bir ilke imza attığı yeni oyunu "İki Oyun (Vurgun)"; aralık ayında Bisahne'de sizlerle...

    Bitiyatro'nun bir ilke imza attığı yeni oyunu "İki Oyun (Vurgun)"; aralık ayında Bisahne'de sizlerle...

    Vurgun İki Oyun: İphigenia Orem / Medea Redux

    "Iphigenia Orem'de" Kapitalizmin Açtığı Yaralar

    "İphigenia Orem'de"; insanın doğasındaki zaaflarını, acımasızlığını ve kapitalizmin yarattığı düzen uğrunda neler feda edilebileceğini en estetik şekilde ortaya koyuyor.

    Murat Taşkent'in yorumuyla sahnelenen oyun; işinizi kaybetmemek için neleri feda edeceğinizi, sağlık giderlerinizi sigortanız olmadan nasıl karşılayacağınız gibi kapitalizmin yarattığı sorunları sorguluyor.

    "Medea Redux"

    Bu Dünyada Kadın Olmak!

    Laçin Ceylan'ın tek kişilik performansıyla göz doldurduğu "Medea Redux"; bir kadının küçük yaşta yaşadığı büyük birtravmanın ardından, acılarla birlikte gelen çarpıcı itiraflarını konu alıyor!

    Oyun bu dünyada kadın olmanın zorluklarını, çocukluktan itibaren bir kadının ümitlerinin, geleceğinin nasıl acımazsızca yok edildiğini anlatıyor.

    Yazan: Neil Labute

    Çeviren: Rüzgar Can Ekin Turan

    Yöneten: İskender Altın

    Oyunlar / Oynayanlar:

    İphigenia Orem'de / Murat Taşkent

    Medea Redux / Laçin Ceylan

    İki perde / 120 dak.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Laçin Ceylan Taşkent Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title