Haberler

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş'tan Kurtuluş Günü Mesajı

Güncelleme:

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, 1 Eylül Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Savaş, mesajında Kurtuluş Savaşı'nın önemine vurgu yaparak, milli mücadele kahramanlarını anma ve kutlama dileklerini iletti.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş 1 Eylül Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Aziz vatanımızın dört bir yanında kahramanlık destanlarının yazıldığı Kurtuluş Savaşımızda, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kazanılan zaferin ardından, 1 Eylül 1922 tarihinde değerli hemşehrilerimiz ve şanlı ordumuz düşmanlara geçit vermemiş, düşman ordularını bozguna uğratarak işgale son vermiştir. Bu vesileyle millet olma bilincini en güçlü şekilde idrak ettiğimiz 1 Eylül Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günümüzü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Uşak Üniversitesi Eylül Uşak Eğitim Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title