Haberler

Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödüllerin de Yeni Gelişmeler

6 Haziran da birincisi gerçekleşecek ve televizyonlardan canlı yayınla sahiplerini bulacak olan Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri ana jürisine deneyimli isim foto muhabiri Coşkun Aral da eklendi.

İzzet Keribar, Prof. Güler Ertan, Prof. Yusuf Murat Şen, Serdar Bilgili, Ali Şen, Arif Sağ, Nihat Odabaşı, Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanı Derya Sarar dışın da Coşkun Aral'da ana jüride yerini aldı.

BAŞVURULAR İNTERNET DEN DE YAPILABİLECEK…

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ptt, Hürriyet Gazetesi, Cnn Türk, Radyo D, Tempo Dergisi, Yenibiriş, Foto Kritik, Mynet ve birçok kurum kuruluşun desteklediği Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri'ne www.fotografsanatcisiodulleri.com web sayfasından da başvurular yapılabilecek. Mind The Ad firması tarafından gerçekleşecek olan projenin genel sanat yönetmeni Genco Demirer, ''Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri katılımı daha rahat ve daha yaygın olması amacı ile 4 bin PTT şubesi ile anlaşılmıştı. Buna ilaveten katılımcılar tarafından gelen yoğun istekler doğrultusunda aynı PTT ye yapılan katılım şartları ile internet den de katılım kabulü yapılması kanaatini getirdik. İki katılım arasın da hiçbir fark olmaksızın değerlendirmeler yapılacak, yüksek katılım sayısı internet katılımı ile daha da artacaktır. İnternet katılımın da dünyanın en güvenli kuruluşu PAY PAL ve MONEY BROKERS ile anlaşılıp katılımcının güvenliği en üst düzey de sağlanacaktır. Katılımcılar web sayfamızda ki katılım formunu doldurup fotoğrafını yükledikten sonra, 7.5 lira ödeyip gönder tuşuna basacaklar.''dedi

ÖN JÜRİ HAZIR

Ana jürisi gibi ön jürisin de de önemli isimlerin yer aldığı Türkiye Fotoğraf Sanatçısı ödüllerine 21 Mayıs 2011 tarihine kadar başvurular yapılabilecek. 6 Haziran gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonun dan canlı yayın ile sahiplerini bulacak olan Danışma Kurulu Başkanlığını Murat Saygının danışma kurulu üyeliğini Zeynel Abidin Erdem'in yapacağı Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödüllerinin ön jürisin de ise; Bülent Doruker, , Onur Aykutlu, Jean Paul Kapudağ ve Yağmur Kızılok bulunuyor. Ödül gecesini oyuncu TOLGA KAREL ile sunucu OYLUM TALU sunuyor…

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title