Haberler

    Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Kerem Görsev Trio

    "Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı'nda.

    "Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı'nda...

    Uluslararası Caz Günü'nde Kerem Görsev Trio Sizlerle

    Boğaz'ın en güzel yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı pazar sabahları caz konserleriyle hareketleniyor.

    "Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" 10.30'da açık büfe kahvaltı ile başlayıp 11.15 sonrası caz konseri eşliğinde devam ediyor.

    Kerem Görsev Trio

    Piyano: Kerem Görsev

    Davul: Ferit Odman

    Kontrbas: Kağan Yıldız

    Türkiye'nin en beğenilen caz müzisyenlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman ile Uluslararası Caz Günü'nde Sait Halim Paşa Yalısı'nda sahneye çıkıyor. 17. albümü Spring Water'ın lansman konserleri arasında yer alacak bu performans ayrıca Kerem Görsev'in piyanoyla tanışmasının 50. yılına denk geliyor.

    1995 senesinden günümüze kadar 16 albüm kaydı yapan Kerem Görsev, trio için düzenlediği bestelerinden, Filarmoni Orkestrası aranjmanlarına kadar akustik caz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaştı. New York, St. Petersburg, Londra, Prag, Los Angeles ve İstanbul'da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı.

    Kariyerinde Alan Broadbent, Ernie Watts, Joe La Barbera, Darrek Oleg, Alan Harris gibi önemli isimlerle albüm ve konser çalışmaları bulunan Kerem Görsev 4 Days kayıtlarında efsanevi saksafonist Ernie Watts ile çalıştı.

    Bilet fiyatına açık büfe kahvaltı dahildir.

    Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 (212) 223 05 66 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.

    Masanız, grubunuzun sayısına göre hazırlanacağı için biletinizi aldıktan sonra Sait Halim Paşa Yalısı'nı arayarak rezervasyon yaptırmayı lütfen unutmayınız.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Sarıyer

    Mekan : Sait Halim Paşa Yalısı

    Mekan Adresi : Köybaşı Cad. No: 83

    Başlangıç Saati : 30.04.2017 10: 30: 00

    Bitiş Saati : 30.04.2017 12: 30: 00

    Kategori : Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Kerem Görsev Trio

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kerem Görsev İstanbul Türkiye Siemens Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title