Haberler

Sanatla Dolu Bir Şubat Programı

SGKM, Şubat ayı programıyla birbirinden değerli sanatçı ve gurupları sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Koç Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, birçok ünlü sanatçı ve gurubun etkinliklerine ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM), Şubat ayı programıyla birbirinden değerli sanatçı ve gurupları sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Çağdaş Bale Topluluğu'ndan büyüleyici bir performans

1972 yılında kurulan ülkemizin ilk ve tek özel bale kuruluşu Çağdaş Bale Topluluğu, 40. yılını ünlü Rus besteci Tchaikovsky'nin müzikleri ile hazırladığı gösteri ile kutluyor. Geniş bir repertuvara sahip olan toplulukta bugüne kadar iki yüzden fazla dansçı görev aldı. Koreografisini, topluluğun kurucusu ve genel sanat yönetmeni Cem Ertekin'in yaptığı " Bir Yürekten Bir Yaşamdan TCHAIKOVSKY "adlı yapıt genç ve dinamik profesyonel dansçı kadrosu ile 29 Şubat akşamı Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak. (Ücretsiz)

Yerçekimine meydan okuyan Çin Masalı Akrobasi Gösterisi Koç Üniversitesi SGKM'de

Bütün dünyayı gezen ve gittikleri her yerde milyonlarca hayranları tarafından soluksuz izlenen Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu, Dünya turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. Topluluk, Türkiye'de kutlanacak olan 'Çin Kültür Yılı' etkinliklerinin bir parçası olarak 15 Şubat Çarşamba günü Koç Üniversitesi SGKM'de sahneye çıkacak. Dünyanın hayranlığını kazanmış her biri denge, estetik, sabır, zeka, uyum ve olgunluğun simgesi insanlardan meydana gelen efsanevi Çin Akrobasi Topluluğu'nun fizik kurallarını altüst eden gösterisine 7'den 70'e herkese unutulmaz saatler yaşatacak.

Etkinlik ücretlidir. Bilgi ve rezervasyon için: kusgkm@ku.edu.tr

Dışarıdan katılımcı 15TL

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Çin Halk Cumhuriyeti Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title