Haberler

Romeo ve Juliet İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

Romeo ve Juliet, İtalyan David Zard'ın yapımcılığında bir gösteri olarak 21 Şubat-1 Mart 2015 arasında Zorlu Center PSM'de orijinal dilinde izleyiciyle buluşacak.

William Shakespeare'in ölümsüz aşk öyküsü "Romeo ve Juliet", İtalyan David Zard'ın yapımcılığında bir gösteri olarak 21 Şubat-1 Mart 2015 arasında Zorlu Center PSM'de orijinal dilinde izleyiciyle buluşacak.

Istanbul Entertainment Group'tan yapılan açıklamaya göre, Map İletişim ve Luce StageArt organizasyonunda sahnelenecek gösterinin yönetmenliğini Giuliano Peparini üstlenirken, bestelerini Gerard Presgurvic yaptı, şarkı sözlerini Vincenzo Incenzo yazdı.

Gösteri, İtalya'da 8 ay içinde 400 bini aşkın kişi tarafından izlendi. 45 sanatçının rol aldığı oyunda, 270'ten fazla kostüm sahneye taşınıyor. Oyunun sahne arkasında 40 teknisyen, 6 kişilik iletişim ve 15 kişilik yapım ekibi görev alıyor. 13 tır dekor, kostüm ve teknik malzeme ile İstanbul'a gelecek olan "Romeo e Giulietta", daha önce hiçbir gösteride kullanılmamış 3 boyutlu dijital sahnenin yanı sıra projeksiyon ve video mapping teknolojisiyle sergileniyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

William Shakespeare Zorlu Center David Zard Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title