Haberler

Ritmin Gizemi Ve Dansın Eğlencesi K-Klass İle 360istanbul’da Buluşuyor!

Güncelleme:

House Müzik Türünün Avrupa'daki En Önemli Gruplarından K-Klass, Bobbi B'nin Benzersiz Vokali Ve En Yeni Plaklarıyla 1 Ekim Cuma Ve 2 Ekim Cumartesi Tarihlerinde 360istanbul'da.

Son yıllarda gerçekleştirdiği konsept gecelerle İstanbul eğlence hayatının yönünü belirleyen 360istanbul, yine hafızalardan silinmesi zor bir geceye imza atacak.

Müzikal kariyerlerine başladıkları 1989 yılından bu yana başarılarla dolu yolculuklarını aralıksız sürdüren K-Klass, İstanbul dinleyicisiyle 360istanbul'un eşsiz atmosferinde buluşmaya hazırlanıyor. On yılı aşkın süredir hayranlarını eğlendirmeyi öncelikleri olarak belirleyen K-Klass, House ve Funky Vocal House tarzı plaklarıyla her dönem kalabalığın nabzını tutmayı başardı.

K-Klass en büyük başarısını yayınlandıkları dönemin en önemli dans hitleri olan "Rhythm Is A Mystery" ve "Let Me Show You" isimli prodüksiyonlarıyla yakaladı. "Rhythm Is A Mystery" UK top 40 listesine 3 numaradan giriş yaparken, "Let Me Show You"da aynı listede 13. Sıraya kadar tırmanışını sürdürdü. Her iki parçadaki güçlü vokalleriyle Vocal House türünün en önemli temsilcilerinden olan Bobbi B 360istanbul'da da büyülü sesiyle kulaklarımızdan başlayıp tüm bedenimize yayılacak…

Bugüne kadar; The Pet Shop Boys, Whitney Houston, Gerri Halliwell, Bobby Brown, M-People, Atomic Kitten, Kylie Minogue, Frankie Knuckles, Kathy Sledge, New Order, Janet Jackson, Luther Vandross, Lisa Stansfield gibi birçok ünlü sanatçıyla da birlikte çalışan K-Klass, 100'ün üzerinde remiks ve prodüksiyonlarıyla House Müzik dünyasındaki saygın yerlerini korudular.

1995 yılında The International Dance Award ödülünü kazanan grup, 2002 yılında da remiks kategorisinde USA Grammy Awards'a aday gösterildi.

Dünyanın en önemli kulüp ve festivallerinde davetli ve resident olarak performanslarını halen sürdürmekte olan grup, Andy Williams, Carl Thomas, Russ Morgan ve Paul Roberts dörtlüsünden oluşuyor.

1 Ekim Cuma ve 2 Ekim Cumartesi gecelerinde gerçekleşecek bu özel performansta K-Klass ile müziğin ve dansın tadını 360 İstanbul'da çıkartın!

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title