Haberler

Onur Bayraktar'ı Anma Gecesi

Trafik kazası sonucu 2010'da hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve yönetmen Bayraktar için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına anma gecesi düzenlendi

Trafik kazası sonucu 2010 yılı kasım ayında 31 yaşındayken hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve yönetmen Onur Bayraktar için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) yararına anma gecesi düzenlendi.

Fulya Sanat Merkezi'ndeki gecenin sunuculuğunu yapan Doğa Rutkay, Onur Bayraktar ile anılarından bahsederek, onun gerçek bir tiyatro adamı, çağdaş bir yazar, özgün bir yönetmen, sıra dışı ve yardımsever bir insan olduğunu söyledi.

Geceyi izlemeye gelen oyuncu Bergüzar Korel de gazetecilere yaptığı açıklamada, Onur Bayraktar'ın mesleğine aşık, çok özel biri olduğunu, bu gece ile yine faydalı bir iş yaptığını söyledi.

Bayraktar'ın fotoğraf ve video görüntülerinin gösterimiyle başlayan gece, kaleme aldığı oyun ve şiirlerin tiyatro oyuncusu arkadaşları tarafından okunmasıyla devam etti.

Geliri, Onur Bayraktar adına TOFD'nin akülü tekerlekli sandalye kampanyasına bağışlanacak gecede, Birsen Tezer ve Güvenç Dağüstün de mini konser verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Onur Bayraktar Doğa Rutkay Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title