Haberler

Rize'de Öğrencilere Yüzme Eğitimi Veriliyor

Güncelleme:

Rize'de başlatılan Yüzen Okullar Projesi kapsamında 246'sı kız 572 ilkokul öğrencisine yüzme eğitimi veriliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yüzme havuzundan detay görüntüler, - Havuza giren çocuklardan detay, - Yüzme derslerinden detay, - Vali Ersin Yazıcı'nın açıklamaları, - AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın açıklamaları, Öğrencilere yüzme eğitimi veriliyor- Rize'de başlatılan "Yüzen Okullar Projesi" kapsamında 572 öğrenci yüzmeyi öğreniyor- Vali Yazıcı: - "Eğitim ve spor ayrılmayan, birbirini tamamlayan iki parçadır" Rize'de başlatılan "Yüzen Okullar Projesi" kapsamında 246'sı kız 572 ilkokul öğrencisine yüzme eğitimi veriliyor.Valilik, İl Milli Eğitim ile Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürlüklerince yürütülen proje kapsamında, yüzme öğrenen çocuklar ve ailelerinin katılımıyla Olimpik Yüzme Havuzu'nda program düzenlendi.Vali Ersin Yazıcı, buradaki konuşmasında, tüm çocukların spor yapması gerektiğini söyledi.Deniz kenarındaki bir kente "dünya çapında yüzücülerin yakışacağını" ifade eden Yazıcı, "Bu işi çok seven ve bu işte çok başarılı olabilecek yüzücülerimiz çıkacak. Geleceğimizin teminatı ve ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın mutlaka bir branşta spor yapmaları gerektiğine inanıyorum. Eğitim ve spor ayrılmayan, birbirini tamamlayan iki parçadır" diye konuştu.AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise Yüzen Okullar Projesi'nin çok güzel bir adım olduğunu belirtti.Yüzmeyi bilmenin çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Bak, şunları kaydetti: "Kentimiz olimpiyat şampiyonlarıyla meşhur. Neden denizcilerin şehri Rize'mizden şampiyonlar çıkmasın. Spora yapılan yatırımın önemini biliyoruz. Yazın bizi üzen pek çok haber alıyoruz. Denize giren çocuklarımızın boğulması, bizi üzen bir olay. Burada çocuklarımız yüzmeyi öğrenerek, denizle ve suyla mücadele etmesini öğrenecek. Bu da ülkemiz için büyük kazanç."İlkokullardan 246'sı kız 572 öğrenciye yüzme eğitimi verilen proje kapsamında düzenlenen programa, İl Garnizon Komutanı Albay Semih Coşkun, Belediye Başkanı Reşat Kasap, Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çelik de katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ersin Yazıcı Ak Parti Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title