Haberler

NEVA'nın Galasında Duygulu Anlar

Güncelleme:

En Çok Satan Roman Ödülü'nü alan kitaptan beyazperdeye aktarılan NEVA adlı filmin galasında kitabın yazarı Ilgın Olut duygulu anlar yaşadı.

City's Nişantaşı'nda bu gece düzenlenen gala gecesinde filmin başrollerini paylaşat n Başak Parlak ile Şükrü Özyıldız şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Yönetmenliğini Can Arca ve Birkan Uz'un birlikte yaptığı filmin galasına Levent Özdilek ve Nergis Kumbasar'ın yanısıra Genco Erkal, Kemal Uçar gibi usta oyuncular, müzisyenler Kenan Varul, Barbaros Büyükakkan ile Galatasaray Bayan Basketbol Takımı Kaptanı Işıl Alben de katıldı.

Ayakta alkışlandı

Galada filmde anlatılan büyük aşk hikayesinin gerçek kahramanı ve NEVA kitabının yazarı Ilgın Olut da oyuncularla biraraya geldi. Filmin senaryosunu da Can Arca'yla birlikte yazan Olut, filmi izlerken duygulu anlar yaşadı.

Filmin sonunda izleyiciler, yapım ekibini ve oyuncuları ayakta alkışladı. İzleyiciler, özellikle filmdeki dokunaklı aşk hikayesinden ve final sahnesinden çok etkilendiklerini belirttiler.

Geçmiş nereye kadar sorgulanır?

Yönetmen Can Arca da hikayenin gerçekte yaşanmış olmasının filmin duygusunun daha yoğun hissedilmesini sağladığını belirterek şunları söyledi:

"Burda gerçeğin gücünü görüyoruz. Herkesin kendi hayatından birşeyler bulabileceği bir hikaye sunduk. İzleyiciler filmden çıktığında geçmişin nereye kadar sorgulanabileceğini kendine soracak."

Filmle ilgili konuşan başrol oyuncuları Başak Parlak ve Şükrü Özyıldız da "İzleyiciler filmi izlerken, çok derin yaşanmış ve gerçekte varolmuş bu aşkı yüreklerinde hissedecekler" dedi.

Çekimleri Ankara'da gerçekleştirilen ve 13 Eylül Cuma günü tüm Türkiye'de vizyona girecek olan NEVA'da "AŞK, sevgilinize daha çok güvenmenizi mi sağlar, yoksa geçmişini daha çok sorgulamanızı mı?" sorusuna yanıt aranıyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Levent Özdilek Şükrü Özyıldız Ilgın Olut Nişantaşı Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title