Haberler

Mimar İsmail Oğuz Karakuş, Mimarlar Odası Kırıkkale İl Temsilcisi olarak yeniden seçildi

Güncelleme:

Mimar İsmail Oğuz Karakuş, tüm üyelerin desteğini alarak Mimarlar Odası Kırıkkale İl Temsilcisi olarak yeniden göreve seçildi. Yeni dönemde Karakuş liderliğindeki yönetim kurulu, Kırıkkale şehrinin gelişimi ve mimarlık projelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Mimarlar Odası Kırıkkale İl Temsilciliği seçimlerine tek liste halinde giren mimar İsmail Oğuz Karakuş, tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Mimar İsmail Oğuz Karakuş, tüm üyelerin desteğini alarak Mimarlar Odası Kırıkkale İl Temsilcisi olarak yeniden göreve seçildi. Yeni dönemde Karakuş liderliğindeki yönetim kurulu, Kırıkkale şehrinin gelişimi ve mimarlık projelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Karakuş ve ekibi, şehrin kimliğini ve gelişimini mimarlar aracılığıyla şekillendirmeyi hedefleyerek, sıkı bir çalışma sözü verdi.

Başkan İsmail Oğuz Karakuş, yapılan seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, şehrin planlanması sırasında ortaya çıkan haksız rekabetlere ve yanlış uygulamalara karşı kararlı bir tutum sergileyeceklerini söyledi. Yeni dönemde, şehrin estetik ve fonksiyonel gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerekli düzenlemelerin hızla yapılacağını aktardı.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hareket ederek şeffaf ve adil bir planlama süreci yürütme taahhüdünde bulunan Karakuş, "Şehrimizin mimari dokusunu korumak, estetik ve fonksiyonel bir planlama ile geleceğe taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Haksız rekabetlere ve yanlış uygulamalara karşı sert bir dilde duracağız" dedi.

Başkan Karakuş, yeni düzenlemelerin yapılması için gerekli tüm adımları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte en hızlı şekilde atacaklarını ve şehirdeki mimari kaliteyi yükseltmek için çalışacaklarını vurguladı. Ayrıca, meslektaşlarının görüşlerine ve katkılarına önem vereceklerini belirterek, şehir planlamasında katılımcı bir yaklaşım benimseyeceklerini kaydetti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mimar Ahmet Varlı ise Ticaret Odası'nın her zaman mimarların yanında olduğunu ve şehrin kimliğinin gelişimini mimarlarının belirlediğini ifade etti.

Mimar İsmail Oğuz Karakuş'u tebrik eden Varlı, bundan sonraki tüm dönemlerde mimar meslektaşlarını birçok yerel yönetimde görmeyi arzu ettiğini belirtti. Varlı, Kırıkkaleli genç mimarlardan daha aktif ve şehrin yönetiminde daha çok söze sahip olmalarını istediğini ve bunun için her zaman mimar meslektaşlarının yanında olduğunu dile getirdi.

Yönetim Kurulu asil listede İsmail Oğuz Karakuş, Abdullah Koç, Yunus Özcan ve Mehmet Alperen Çakmak, yedek lisede ise, Ahmet Pehlivan, Zeynep Çelik, Hüseyin Çalışkan, Gül Zelyurt ve İzem Begüm Kayalak yer aldı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

İsmail Oğuz Kırıkkale Mimar Yerel Haberler Kültür Sanat Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title