Haberler

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Sanatçılarla Kutluyor

Güncelleme:

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Sunay Akın ve Ali Altay'ı Mersinlilerle buluşturacak. Kutlama programı, Sunay Akın'ın 'Yüz Yüze' adlı gösterisi ve Ali Altay konseriyle gerçekleştirilecek.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sevilen sanatçılar Sunay Akın ile Ali Altay'ı Mersinlilerle buluşturacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Bu yılki etkinliklerimizle hem zaferimizi anmak hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz. Sanatın gücüyle buluşarak, Sunay Akın ve Ali Altay gibi kıymetli sanatçılarımızın katılımıyla bu anlamlı günü kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Sunay Akın'ın "Yüz Yüze" adlı gösterisi ve Ali Altay konseriyle kutlayacak. 31 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak kutlama programında sevilen sanatçılar Sunay Akın ve Ali Altay, Mersinlilerle bir araya gelecek.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kutlama programına ilişkin şunları söyledi:

"Millet olarak bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandığımız, tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bir kez daha coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk milletinin azim ve kararlılığının en güzel örneklerinden biri olan, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordumuz, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar Meydan Muharebesi'nde zaferle sonuçlanan büyük bir mücadele verdi. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık aşkını ve kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği bir dönüm noktasıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın, milli değerlerimize sahip çıkmanın ve vatan sevgisinin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Türk milleti olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de her türlü zorluğun üstesinden gelecek güce ve iradeye sahibiz. Bu duygularla ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızı kıymetli sanatçılarımız Sunay Akın ve Ali Altay'ın katılımıyla düzenleyeceğimiz kutlama programına bekliyoruz."

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Mersin Yenişehir Sunay Akın Yenişehir Ali Altay Yenişehir Mersin Altay Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title