Haberler

Leyla Gencer'de 2 NisanAysel Gürel ve Orkestrası

Güncelleme:

2 Nisan Cumartesi günü Aysel Gürel Orkestrası Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde izleyicisine büyüleyici bir gece sunacak.

Orkestra şefi Serdar ATEŞOĞLU tarafından, 2008 yılında hayatını kaybeden ünlü söz yazarı ve oyuncu Aysel Gürel'in adını yaşatmak amacıyla Mayıs 2015'de kurulan, Aysel Gürel Orkestrası'nda bas gitarda Önder Bilge (Menajer), kemanlarda Hüseyin Dalkıran, İlayda Sertman ve Şeyma Abdüsselamoğlu, trombonda Nusret Kalmuk, saksafonda Bahadır Günaydın, trompette Rafet Özdemir, gitarlarda Metin Gören, Utku Çakmak, klavyede Caner Gökdemir, bateride Barış Durmuş, Cajon'da Hüseyin Man, perküsyonda Ufuk Uğur, solistlere eşlik ediyorlar.

Bu şahane orkestra ile Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi Sahnesinde unutulmayacak bir gece yaşayacaksınız. Bilet fiyatları 40 TL ve 25 TL'dir. Engelli izleyicilere ücretsiz olup, 65 yaş üstü, öğrenci ve BAKKART sahiplerine %20, konservatuar öğrencelerine %50 indirim uygulanmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Leyla Gencer Aysel Gürel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title