Haberler

Kuşadası'nda Caz Konseri

Kuşadası'na Bağlı Yaylaköy'de Önceki Yıl Faaliyete Başlayan Türkiye'nin İlk Köy Caz Okulu Tarafından Kuşadası'nda 5 Haziran'da Caz Konseri Düzenlenecek.

Kuşadası'na bağlı Yaylaköy'de önceki yıl faaliyete başlayan Türkiye'nin ilk köy caz okulu tarafından Kuşadası'nda 5 Haziran'da Caz konseri düzenlenecek. Konserde ünlü Fransız caz sanatçıları sahne alacak.

Önceki yıl Kuşadası'na bağlı Yaylaköy'de Türkiye'den ilk köy caz okulunu kuran ve daha sonra da Yaylaköy Düşünce ve Sanat Derneği'nin kuruluşuna ön ayak olan ünlü caz dostu Füsun Levent tarafından organize edilen caz konseri 5 Haziran Perşembe günü Kuşadası Kaleiçi'ndeki James Dean Bar'da gerçekleşecek. Konseri organize eden Füsun Levent, Kuşadası'nda caz sevgisini artırmak için etkinliklerinin devam ettiğini belirterek, konserde Felibe Monoque, Jose Almeida ve Carlos Esposito'dan oluşan Fransızların ünlü caz triosunun sahne alacağını söyledi.

(ZH-İK-YK-Y) 03.06.2008 08:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title