Haberler

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Haluk Dursun'un Anma Programı Yapıldı

Güncelleme:

Van'ın Erciş ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için Kocaeli'nin Körfez ilçesinde anma programı düzenlendi. Programda dua edildi ve konuşmalar yapıldı.

Trafik kazası neticesinde hayatını kaybeden eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Haluk Dursun, vefatının 4. yılında Kocaeli'deki mezarı başında anıldı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Haluk Dursun, vefatının 4. yılında Körfez ilçesinde mezarı başında dualarla anıldı. Hereke doğumlu olan ve son olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Dursun, Malazgirt Zaferi'nin yıldönümü için gittiği Bitlis'ten dönüşü sırasında Van'da yaşanan elim kaza sonrası hayatını kaybetmişti. Yukarı Hereke Mezarlığı'nda toprağa verilen Dursun'un vefatının 4. yıl dönümü nedeniyle mezarı başında Kur'an-ı Kerim okundu. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından eski Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Sezgin tarafından dua okundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun hocamız, herkese örnek kişiliğe sahip bir devlet adamıydı. Ölümünün sene-i devriyesinde bugün de mezarı başında dua ettik. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.

Dursun'u anma törenine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, eski Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, Mili Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Prof. Dr. Vahdettin Engin, Prof. Dr. Fahri Temizyürek, Prof. Dr. Ali Satan, Prof. Dr. Azmi Özcan, Prof. Dr. Aydın Gülan, ailesi, dostları ve çok sayıda önemli isim katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haluk Dursun Kocaeli Körfez Van Yerel Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title