Haberler

Kanal D'nin yeni dizisi 'Taş, Kağıt, Makas'ın oyuncu kadrosu tamamlandı

Güncelleme:

Kanal D'nin yakında ekrana gelecek olan 'Taş, Kağıt, Makas' dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve diğer başarılı isimlerin yer aldığı dizi, adaletsizliğin sorgulandığı bir hikayeyi izleyiciyle buluşturacak.

Kanal D'nin yakında ekrana gelecek dizisi 'Taş, Kağıt, Makas'ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu, adaletsizliğin sorgulandığı sürükleyici bir hikayeyi izleyici ile buluşturacak olan dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip gibi başarılı isimlerin kadroda yer aldığı dizinin okuma provası gerçekleşti.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı 'Taş Kağıt Makas' dizisi, gecekondu mahallesinde yaşayan Umut'un (Ekin Koç), düzenin gerçek sahiplerine karşı babasının suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşıyla ekrana gelecek.

OZAN GÜVEN, ÜÇ YIL ARADAN SONRA YENİDEN SETLERE DÖNÜYOR

Kore yapımı, Remember: War Of The Son'dan uyarlanan dizide sürpriz bir karakter ile setlere geri dönen oyuncunun canlandıracağı karakter şimdiden merak konusu oldu.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan dizide Umut karakterine hayat veren Ekin Koç, ilk kez bir hipertimezi hastasına (hipertimezi: sıradışı hafıza yeteneği) hayat verecek. Umut'un olağanüstü hafıza yeteneğiyle adalet arayışını sürdüreceği 'Taş Kağıt Makas' yakında Kanal D'de.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Serra Arıtürk Ozan Güven Ekin Koç Kanal D Dizi Televizyon Dizi Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Kadiriye ülkü Dilci:

Hani hüseyin avni danyal nerde göremedim onu bu dizide oymayacakmıl umudun akıl hocası rolünde yargıdan ayrıldı bu dizi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title