Haberler

Kadıköy'de 'Kutupsuz' sergisi sanatseverlerle buluştu

Güncelleme:

- Kadıköy'de 'Kutupsuz' sergisi sanatseverlerle buluştu Aslıhan Kuşoğlu Öztürk'ün 'Kutupsuz' adlı resim sergisi, Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde sanatseverlere kapılarını açtı.

- Kadıköy'de 'Kutupsuz' sergisi sanatseverlerle buluştu

İSTANBUL - Aslıhan Kuşoğlu Öztürk'ün 'Kutupsuz' adlı resim sergisi, Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde sanatseverlere kapılarını açtı.

Genç sanatçı Aslıhan Kuşoğlu Öztürk'ün, felsefi bakış açısıyla soyut planı öne çıkardığı ve eserlerinde tasavvuftan estetiğe bir yolculuk yaşattığı 'Kutupsuz' sergisi, Barış Manço Kültür Merkezi'nde sanatseverlere kapılarını açtı. 11- 24 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergide 40'dan fazla eser yer alıyor. Sanatçının eserlerinde ortaya çıkardığı özgün soyutlamalar ise dikkat çekiyor.

"Sanat ne kadar uzun ömür ne kadar kısa"

Aslıhan Kuşoğlu Öztürk'ün kendisi gibi sanatçı olan babası Prof. Dr. Mehmet Zeki Kuşoğlu sergiye ilişkin olarak, "Belli bir çevrenin ancak kendi dünya görüşleriyle bütünleştirdiği bunun dışındakileri de anlamakta zorlandığı bir yapısı var. Halbuki felsefe dediğimiz şey dünyanın neresinde olursa olsun bir tabanı olan, insanı merkez alan, onunla ilgili birtakım şeyleri kurcalayan bir dalın adıdır. Dolayısıyla dünün bilgileri üzerine kendi bilgilerinizi eklediğiniz ürettiğiniz her şey sizin felsefi bir boyutta onun dışa vurulması ile birlikte saat olarak ortaya çıkar. Daha doğrusu kişinin kabiliyetleri ile bilgilerinin bileşiminden meydana gelen bir olaydır sanat. Yoksa salt kabiliyet insanı bir yere götürmez. Bu da uzun müddet çalışmayı gerektirir. Eskiler şöyle der; sanat ne kadar uzun ömür ne kadar kısa. Sergi açılışımız da çok güzel ve keyifli oldu. Gerek meslektaşlarımız gerek ise Aslıhan Hanım'ın öğrencileri böyle bir günde onu yalnız bırakmadı. Sergimiz Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde 24 Aralık'a kadar açık olacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Barış Manço Kadıköy Aralık Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title