Haberler

İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki Çalışmaları İnceledi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceleyip yetkililerden bilgi aldı. İmamoğlu, yakın zamanda açılması beklenen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi'nin bölgenin çehresini değiştireceğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Yakın zamanda açılması beklenen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi'yle bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden İmamoğlu, "İSMEK'ten şehir tiyatrosuna, kütüphaneden kreşine kadar her şeyi düşünülmüş bir yapı. Bu bölgenin çehresini epey değiştirecek. 14 senelik bir hayali gerçekleştirerek bu eseri hem Beylikdüzü'ne hem de İstanbul'a kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Fatih Sultan Mehmet Fatih Sultan Mehmet Mehmet Murat Çalık Ekrem İmamoğlu Mehmet Murat Beylikdüzü İstanbul Fatih Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title