Haberler

Gülsin Onay ve Orkestra Akademik Başkent, ENKA Sahnesinde Buluşuyor

Güncelleme:

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 31 Ekim Salı akşamı, merakla beklenen bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, Ankara'nın ilk ve tek profesyonel sanatçılarından kurulu topluluğu Orkestra Akademik Başkent ile deneyimli Şef Ertuğ Korkmaz yönetiminde sahne alacak.

29. Yıl ENKA Müzik Buluşmaları, sonbaharın ritmine eşlik etmeye devam ediyor. 31 Ekim akşamı, dünya çapında başarılara imza atan usta piyanist Gülsin Onay ile Orkestra Akademik Başkent, ENKA sahnesine konuk oluyor.

Konserde, klasik müziğe kendini adamış akademisyenlerden oluşan tecrübeli topluluk Orkestra Akademik Başkent, deneyimli şef Ertuğ Korkmaz yönetiminde performans gösterecek. Orkestraya piyanoda, müzik otoriteleri tarafından "teknik ustalığın yanında, sınırsız enerji, zeka ve duyarlı bir yorum gücü ile donatılmış olağandışı bir sanatçı" olarak tanımlanan dünyaca ünlü sanatçı Gülsin Onay eşlik edecek. Dinleyenlere özel bir seçki sunulacak konser, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda saat 20.30'da gerçekleştirilecek.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları'nın, 25 Aralık tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi'nden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Gülsin Onay Biletix Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title