Haberler

Enka Sahnesine "Çılgın Ruh" Dadanacak

Güncelleme:

"Çılgın Ruh" Adlı Komedi Oyunu; 22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri Kapsamında, 7 Temmuz 2010, Çarşamba Akşamı Saat 21:15'te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'nda!

Noel Coward'ın kaleme aldığı, Gencay Gürün'ün Türkçeleştirerek yönetmenliğini üstlendiği "Çılgın Ruh"ta; İlkay Saran, İnci Türkay, Atilla Saral, Melda Gür Genç, Levent Ulukut, Melis Eronat ve Oylum Şahin rol alıyor.

Tiyatro İstanbul tarafından sahneye konan ve kahkaha tufanı yaratan oyun; Ruth ve Charles'ın arkadaşları Bay ve Bayan Bradman'ı ile bir medyum olan Bayan Arcadi'yi evlerine davet etmeleri ile başlar. Yaptıkları ruh çağırma seansında Charles'ın yıllar önce ölen karısının ruhunun gelmesi ve bir türlü geri gitmeyip evde kalmasıyla, "Çılgın Ruh"ta ardı arkası kesilmeyen komik olaylar gelişir.

İlk kez İkinci Dünya Savaşı sırasında Londra'da izleyiciyle buluşarak 1997 kez, Broadway'de ise 657 kez sahnelenerek ulaşılması zor bir rekora imza atan komedi oyunu "Çılgın Ruh"; 7 Temmuz 2010, Çarşamba akşamı saat 21:15'te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'nda tiyatro severlerle buluşacak.

Yaz etkinlikleri ile birlikte bir değişikliğe imza atarak numaralı koltuk bilet satışına geçen ENKA Kültür Sanat'ın 22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri'ne ait biletler Biletix'ten temin edilebilir.

Başlama saati 21:15 olan tüm etkinliklere, isteyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 20:00'de Taksim-AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM'ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title