Haberler

Bunu da gördük! Gelin bohçasından kırbaç ve kelepçe çıktı

Güncelleme:

Yeni gelin videoları sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Bu kez bir gelin, özenle hazırladığı bohçasının içine kırbaç ve kelepçe koydu. O anlara ilişkin görüntüler kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi. Gelinin bu tutumuna tepki gösteren bazı sosyal medya kullanıcıları "Ne ar kalmış ne de edep" şeklinde yorumlar yaptı.

Sosyal medyada birçok farklı video ile gündem olan yeni gelinlere bir yenisi daha eklendi. Çeyiz için hazırlanan videolardan birinin içindeki fantezi kelepçe ve kırbaç dikkat çekti.

"NE AR KALMIŞ NE DE EDEP"

Kısa sürede gündem olan görüntüler bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Videonun altına yorum yapan bazı kullanıcılar "Ne ar kalmış ne de edep" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Sosyal Medya Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (11)

Arif Terzi:

Komik ve güzel bir reklam olmuş. Kabullenemediğiniz nedir? Bırakın kendinizden utanmayı! Şu kısacık yaşamda hayatta kalmak, üreyip çoğalmak ve güçlü olmaktan başka ne amacınız var. Ahlâk abidesi Misyoner dostum en büyük zaafın bu mu yoksa!

165
80
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

boş kafa, boş ruh... boş kalp.. boşa giden ömürler.

156
50
yanıtYanıtla
Seren Türk:

boş yapmayın ya iç giyim satışı yapan bir sayfa reklam olsun diye çekmiş bilmiyorsunuz bari araştırın

97
32
yanıtYanıtla
erman genç :

Kadın ve Erkek dışarda ararsa böyle şeyleri sıkıntı Özel hayatına kimse karışamaz insanların, Gece hayatındaki sıkıntılar yüzünden çok yuvalar yıkılıyor.. Paylaşmak ayıp olan Almak değil,,!

76
11
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

" Dervisin Fikri Neyse Zikri de Oymus " Derler..

80
2
yanıtYanıtla
A B:

Hayvanî fantazilere bu özenti neden acaba mübah yolu varken

46
33
yanıtYanıtla
Tunahan Altundal:

Sanırım kırbaç ve kelepçe kullanmayı biliyor

64
2
yanıtYanıtla
Uğur Çetin:

Ne güzel

35
28
yanıtYanıtla
Adem:

Şov.

48
1
yanıtYanıtla
Mahfuz Demirtaş:

Bence güzel olmuş

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title