Haberler

    Altın Ejderha

    "ALTIN EJDERHAYazan: Roland SchimmelpfennigÇeviren: Sibel Arslan YeşilayYöneten: İbrahim GüngörYön.Yrd.

    "ALTIN EJDERHA

    Yazan: Roland Schimmelpfennig

    Çeviren: Sibel Arslan Yeşilay

    Yöneten: İbrahim Güngör

    Yön.Yrd.: Gizem Elif Asil

    Dramaturgi: Selda Uzunkaya

    Dekor-Kostüm Tasarım: Feyza Tatar

    Işık Tasarım-Uygulama: Hasan Bayrakçı

    Müzik-efekt tasarım: Utku Güçoğlu

    Broşür: Hülya Demirkıran, Göktuğ Ulkar

    Afiş Tasarım: Alpgiray Kelem

    Teknik Sorumlu: Öncel İnanlı

    Asistanlar: Kıvanç Cangül, Gonca Küçük

    Oynayanlar: Batuhan Köksal, Jülide Derya, Pervin Güner Aygün/Jülide Kara, Atila Acar, Orkun Kocabıyıkoğlu

    OYUN KONUSU:

    Çin-Tay-Vietnam lokantası Altın Ejderha'nın küçücük mutfağında gaz ocakları, vok tavalar arasında beş uzak doğulu aşçı çalışmaktadır. İçlerinden birinin, oturma izni olmayan genç bir çinlinin, dişi ağrımaktadır. Diş çekilir, 6 numaralı Tay usulü çorbanın içine düşer ve lokantaya gelen hosteslerden birinin ağzına ulaşır.

    Altın Ejderha, göçmen politikaları konusunda dünya ile birlikte aynı utancı paylaşan Avrupa'ya bir doğu lokantasının çalışanları ve müşterilerinin ilişkileri dolayımından bakıyor. Bir binanın girişinde hızlı yemek servisi veren ve bütün çalışanları Uzak Doğulu olan Altın Ejderha lokantası ve aynı binada yaşayan- çeşitli yaş ve sınıftaki Avrupalı komşular bütün toplumun küçültülmüş bir modelini sunar.

    "

    Yaş Sınırı: Yaş sınırı henüz tanımlanmamıştır.

    Yaş sınırı henüz tanımlanmamıştır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Roland Schimmelpfennig Sibel Arslan Yeşilay Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title