Haberler

5. Halkın Portakalı Film Atölyesi'ne Başvurular Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek 5. Halkın Portakalı Film Atölyesi'ne başvurular başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında çalışma gruplarına, senaryo, kurgu, ses, görüntü, film yapımı, sinematografik anlatım ve oyunculuk dallarında eğitim verilecek. Yaklaşık üçhafta sürecek teorik ve pratik eğitimler sonrasında oluşturulacak gruplar, film çekimlerine başlayacak.Çekimi tamamlanan filmler, festival kapsamında izleyiciyle buluşurken, jüri değerlendirmesi sonunda birinci gelen filmin ekibine 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 5 bin lira ödül ve "Halkın Portakalı" heykelciği verilecek. "Ben-Antalya" temalı projeler üzerine şekillenecek 5. Halkın Portakalı için son başvuru tarihi 26 Temmuz Cuma olarak belirlendi.

Kaynak: Star / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title