Haberler

Küçükler İstedi, One Tower Yaptı

Tamamlandığında Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında küçükleri sevindiren bir etkinliğe imza attı.

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında küçükleri sevindiren bir etkinliğe imza attı. Maltepe Ortaokulu ve Ege İlkokulu'nun anasınıflarında eğitim gören minikler hayallerindeki oyuncakları resmederken One Tower da o oyuncakları gerçeğe dönüştürdü.

One Tower projesini hayata geçiren İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada çocuklar için ilan edilen ilk bayram olduğunu hatırlattı.

Böylesine önemli bir bayram için One Tower olarak farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini söyleyen Özçelik, "Geleceğimiz olan çocukları desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu 23 Nisan'da çocuklar mutlu olsun diye klasikleşen etkinliklerin dışında farklı bir aktiviteye imza atmayı planladık" dedi.

Maltepe Ortaokulu ve Ege İlkokulu'nun ana sınıflarında eğitim gören öğrencilerin hayal ettikleri oyuncakların resimlerini yaptıklarını bildiren Özçelik, One Tower'ın da bu resimleri gerçek oyuncaklar haline getirdiğini ifade etti.

Özçelik, şunları söyledi:

"Çocuklardan hayal ettikleri oyuncakları çizmelerini istedik. O kadar farklı ve güzel tasarımlar geldi ki… Çocukların hayal dünyaları çok geniş, bunu bir kez daha anladık. Güzel günlere imza atacak çocuklarımızın hayallerini en azından bir oyuncağı gerçeğe dönüştürmekten dolayı son derece mutluyuz. Oyuncakları 26 Nisan-11 Mayıs tarihleri arası One Tower satış ofisinde sergileyeceğiz. Daha sonra da oyuncaklar sahiplerine iletilecek. Çocuklarımızın hayallerine tanık olmak isteyen herkesi One Tower satış ofisine bekliyoruz."

-ONE TOWER-

1150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta.

Mimari tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık'ın yaptığı One Tower'ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.

One Tower'da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Özkan Özçelik 23 Nisan Ege Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title