Haberler

    Küçük Prens Büyürken Geride Bıraktıklarım

    Merve Otçeken

    Küçük Prens Büyürken Geride Bıraktıklarım

    Uzman Psikolog Merve Otçeken Akın, Küçük Prens kahramanlarını çeşitli açılardan ele alarak bizi eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Ayrıca kitapta Küçük Prens'in fark ettiklerinden yola çıkarak alçak gönüllü olmak, özgürlük gibi konu ve kavramların hayata nasıl uygulanabileceği üzerinde duruyor. Bizlere nasıl özgür ruhlu yetişkinler olabileceğimizi anlatıyor.

    Merve Otçeken Akın Kimdir?

    Okan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü bitirdikten sonra İstanbul Bilim Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Bölümü'nden uzmanlık derecesi alan Merve Otçeken, "Ergenlerde Madde ve Alkol Bağımlılığı" önleyici eğitim programlarında eğitici eğitmen olarak görev aldı. Europa Nostra Ödüllü Kültür Karıncaları Projesi'nde koordinatörlük ve eğitmenlik yaptı. "Çocuk ve Ergenlerde Kültür-Sanat ile Yaratıcılık Geliştirme Atölyeleri" yaptı. "Ayrılık, Kayıp ve Yas ile Terapötik Çalışma" eğitimi aldı. İki yıl süren "Gestalt Eğitimi"ni tamamladı. PAYE (Psikolojik Travma Merkezi) onaylı EMDR terapistidir. "Spritüel Yoga Eğitmenlik Eğitimi" alarak sertifikalı yoga eğitmeni oldu. 2015'ten bu yana, Okan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde yarı zamanlı olarak ders vermektedir. Çalışma alanlarının başında psikolojik travmalar, farkındalık çalışmaları (motivasyonel görüşme), obezite, beden algısı ve yeme bozuklukları, bağımlılık, performans geliştirme (sınav kaygısı, sporcular), gelişim dönemi krizleri gelmektedir. Psikoterapi ve atölye çalışmalarına 2014'ten bu yana kurucusu olduğu Syenah Danışmanlık bünyesinde devam etmektedir.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Workinton Levent

    Mekan Adresi : Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: 199

    Başlangıç Saati : 19.04.2017 19: 00: 00

    Bitiş Saati : 19.04.2017 22: 00: 00

    Kategori : Küçük Prens Büyürken Geride Bıraktıklarım

    Tür : Seminer

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ayşe Arman Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title