Haberler

Kucağındaki çocuğa sigara içiren kadının görüntüleri tepki çekti

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan videoda bir kadın, kucağındaki küçük kız çocuğuna zorla sigara içiriyor. Çocuğun istememesine rağmen zorlayan ve küfreden kadın tepkilerin hedefi oldu.

Sağlığa zararlı olan ve tüm dünyanın etkilendiği koronavirüs salgınında da hastalığı etkileyen olumsuz faktörlerden olan sigara, çocukların minik bedenlerine de geri dönüşü olmayan zararlar veriyor. Tüm bunlara rağmen yine de çocuklara bu kötü alışkanlığın ilk adımını attırmaya çalışan büyükler de yok değil.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

Twitter'da paylaşılan videoda genç bir kadının kucağındaki küçük kız çocuğuna zorla sigara içirmeye çalıştığı görülüyor. Çocuk, duruma itiraz etse de içmesi için zorlanıyor. Kucağındaki çocuğu zararlı bir alışkanlık için kullanan kadın ise sadece bununla kalmıyor çocuğa ağır küfürler de savuruyor. Bu görüntüler paylaşıldıktan sonra da binlerce tepki paylaşımı yapıldı.

Kucağındaki çocuğa sigara içiren kadının görüntüleri tepki çekti

Kucağındaki çocuğa sigara içiren kadının görüntüleri tepki çekti

Kucağındaki çocuğa sigara içiren kadının görüntüleri tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Diyarbakırlı:

Kanun yok hukuk yok herşeyi yaptırırlar çocuğa.Aile Bakanlığı ne işe yarıyor.

4
1
yanıtYanıtla
Isviçreden Sivasli 58:

Ahlaksizlar ALLAHDAN KORKUN!

5
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Aaaaaaaaaaadelet nerde ??????

2
2
yanıtYanıtla
idammm:

çoçuğu taciz olan kim olursa olsun gebersin.

3
0
yanıtYanıtla
Hocam:

Aile bakanligi sadece gundem olunca harekete gecerse boyle olur nice boyleleri var bilmedigimiz

0
0
yanıtYanıtla
Şenay:

Eğitim Aile de başlar....çok dikkat edilmesi gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
A:

İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title