Haberler

Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğuna oturan Işıl Reçber'in kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Güncelleme:

Show TV ekranlarının sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de jüri üyesi olan Işıl Reçber'in ne kadar kazanacağı belli oldu. Işıl Reçber'in ayda 120 bin TL karşılığında imza attığı belirtildi.

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin programının jüri koltuklarına kimlerin oturacağı netlik kazanmaya başladı. Diva Bülent Ersoy'un Global Yapım'la aylık 3 milyon 250 bin TL karşılığında anlaşmasının ardından programın bir diğer jüri üyesi Işıl Reçber'in de ne kadar kazanacağı belli oldu.

120 BİN TL KARŞILIĞINDA İMZA ATTI

Diva Bülent Ersoy'la birlikte jüri koltuğunda oturacak olan Işıl Reçber'in ayda 120 bin TL karşılığında imza atıldığı belirtildi.

PATRON PROGRAMINDA DA JÜRİ KOLTUĞUNA OTURMUŞTU

Işıl Reçber, yıllar öncede moda yarışması Patron'da kısa bir dönem jüri koltuğuna oturmuş ama program yayından kaldırılmıştı.

Kuaförüm Sensin'de jüri üyesi olan Işıl Reçber'in kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Kuaförüm Sensin'de jüri üyesi olan Işıl Reçber'in kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Kuaförüm Sensin'de jüri üyesi olan Işıl Reçber'in kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Işıl Reçber Haberler

500

Yorumlar (16)

aa:

show tv senın kadar rezıl bır kanal yok. hadı bun yayınlada ınsanlar sızın ıcın ne dusundugunu öğrenin. Allah sizleri bildigi gıbı yapsın yaratıkalr.

7
0
yanıtYanıtla
E:

Yazık günah bu paralar verilir mi Show tv sonra batıyorsun izlenme düşünce

6
0
yanıtYanıtla
Mert ekin:

Azîz Sancar in yıllık gelirini bu futbolcu eşi 1 ayda saç yorumu yaparak kazanacak demek ki..vayy bee

3
0
yanıtYanıtla
Drok:

Kadın kocasının yerine kaleye de geçebilir, epey yapılı birisi.

2
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

Show tv kanalını hiç sevmiyorum

1
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Benim merak ettiğim bu Show tv bu paraları nerden buluyor daha doğrusu bu kanallar bu paraları nerden buluyorlar. Bu paraların kaynağı nerden geliyor

1
0
yanıtYanıtla
piremses:

estetik uygulamadığı neresi var acava

1
0
yanıtYanıtla
Abidin:

Bülent hanımın bir ayda aldığı para vergileri düşsek 3 milyon lira aylık 2500 tl maaşla çalışan biri hesapladım matematik yalan söylemez 100 yıl çalışacak 100 yıl aboooo yemiyecek içmeyecek harcamıyacak 1 asır neysen banane züğürtün yorulan çenesi zenginin parasını çoğaltırmış . . 150bin lira borç dert var Bülent hanımın 1 aylık kazanacağı parayla be ne yaparım diye hayal ediyorum bu nasıl bir pskoloji neysene

1
0
yanıtYanıtla
Turkmen:

YARAMAZ GARI

1
0
yanıtYanıtla
ağlama değmez hayat:

Ne yalan söyleyeyim bakımlı güzel bayan Allah sevdiğine bağışlasın, , 1 ay sonunda alacağı para çok değil tilki isimli bir kız var şarkıcı onun sadece bir reklam için istediği para bu paranın 10 katından çok daha fazla ki bu bayanın alacağı birde bir ay karşılığında

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title