Haberler

Kto Karatay Üniversitesi'nde Karma Sergi Sanatseverlerle Buluştu

KTO Karatay Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan karma sergi, KTO Karatay Üniversitesinde 25 Ağustos’ta açıldı.

KTO Karatay Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan karma sergi, KTO Karatay Üniversitesinde 25 Ağustos'ta açıldı.

Geleneksel Türk Sanatları öğrencilerinin bir yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalardan oluşan serginin açılışını Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Hüseyin Öksüz yaptı. Yrd. Doç. Hüseyin Öksüz, konuşmasında, bölümün kısa geçmişine rağmen çok önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini, serginin de bunu gözler önüne serdiğini belirtti. Yrd. Doç. Hüseyin Öksüz, serginin, öğrencilerin teorik bilgilerini pratikle buluşturmayı sağladığını da söyledi.

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk de konuşmasında, "Yapılan bu güzel sergi Türkiye'nin gündemini değiştirmek isteyenlere en güzel cevaptır. Hain saldırılara verilecek en güzel cevap, yapacağımız işe dört elle sarılmaktadır. Bu ülkede gündemi hainler değil, Türk halkı olarak bizler belirleriz" ifadelerine yer verdi.

Öztürk, böylece bir tarafta ülkeyi yıkmaya çalışanlar varken, diğer tarafta halkın, sanatın, güzelliklerin, birlik ve beraberliğin olduğunu belirtmiş oldu. KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, konuşmasını, "Değerli sanat adamı Hüseyin Öksüz hocamız başta olmak üzere bütün hocalarımıza ve öğrencilerimize bu önemli sergiyi hazırladıkları için teşekkür ederim" dedi.

Sergide 12 hat, 4 tezhib, 6 kalem işi, 3 minyatür, 4 cilt tasarımı, 4 ebru, 68 tasarım ilkeleri olmak üzere toplamda 101 eser sergilendi. Sergiye, birçok bürokrat, akademisyen, ulusal ve yerel basın mensupları, üniversitenin farklı bölümlerinde okuyan öğrenciler ile Konyalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Karma Sergisi, KTO Karatay Üniversitesi A Blok fuaye alanında 9 Eylül'e kadar tüm sanatseverlerin ziyaretlerine açık olacaktır. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karatay Üniversitesi selçuk öztürk Hüseyin Öksüz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title