Haberler

    Kraliçe Sophia'nın Taç Heyecanı

    ALMANYA'nın Nürnberg kentindeki Cawi Concept'in Maritim Otel'de geleneksel olarak düzenlediği Miss Franken güzellik yarışmasını jüri ve seyirci oylarıyla psikoloji öğrencisi 24 yaşındaki Sophia Fröba kazandı.

    ALMANYA'nın Nürnberg kentindeki Cawi Concept'in Maritim Otel'de geleneksel olarak düzenlediği Miss Franken güzellik yarışmasını jüri ve seyirci oylarıyla psikoloji öğrencisi 24 yaşındaki Sophia Fröba kazandı. Fröba'nın kraliçe tacını Maria Luise Cawi taktı. Yarışmanın ikincisi diş doktoru yardımcısı 22 yaşındaki Lisa Maria Holzmann, üçüncüsü ise 18 yaşındaki öğrenci Marina Müller oldu. 16 yaşındaki öğrenci Lena Meier ise Miss Beauty seçildi.

    Lena Maier, Marina Müller, Sophia Fröba, Maria Luise Cawi ve Lisa Maria Holzmann (soldan sağa).

    TÜRKİYE'YE UÇAK BİLETİ

    Büyük heyecan içinde geçen yarışma birbirinden ilginç moda şovları ve şarkılarla süslenirken, podyuma çıkan Türk manken Yasemin de büyük beğeni topladı. Seda Reisen'in sahibi Ersin Uğurlu, kraliçe Röba'ya Türkiye uçak bileti hediye edeceğini söyledi. Yarışmayı çok sayıda Türk seyirci de takip etti.

    Ersin Uğurlu, kraliçe Fröba'ya Türkiye'ye uçak bileti hediye edecek .

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Nürnberg Franken Marina Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title