Haberler

Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı

Aksaray’da Köylere Hizmet Götürme Birliği 1’inci Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Aksaray'da Köylere Hizmet Götürme Birliği 1'inci Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda çok sayıda muhtar ve İl Genel Meclis üyesinin katıldığı toplantıda, Vali Yardımcısı Tolga Polat, İl Genel Meclis Üyesi Celalettin Kılıç ve Darıhüyük Köy Muhtarı Cuma Türkmen divan olarak seçildi. Toplantıda söz alan muhtarlar bölgelerinde yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak yaptığı konuşmada, "İmkanlar dahilinde tüm köylerimize parke taş dağıtıldı. Yetir mi, yetmez elbette ama daha fazlasını istiyoruz. Meclis üyelerimiz, yani yerel milletvekillerimiz geçmiş aylardaki toplantıda muhtarlara bilgisayar sözleri vardı. Bu söz yerine gelmedi. Bir dahaki toplantımızda bunun söze gelmemesini istiyor, sözün yerine getirilmesini istiyoruz. Aksaray merkez de ve köylerimizin en büyük sorunu MEDAŞ. MEDAŞ ile ilgili herkesin bir sıkıntısı var. Bu sorun ile ilgili bir an önce bir çözüm getirilmesini istiyoruz. MEDAŞ, elektrik faturası bir gün geçtiğinde hemen otomatik elektriğimizi kesiyor, ardından da faizini ekliyor. Ancak kendisi Aksaray'a hizmet vermiyor. İlimiz merkezi olmak üzere tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerimiz bu konuda ciddi anlamda sıkıntılı" şeklinde konuştu.

Vali Yardımcısı Polat ise, bu sorunun giderilmesi yönünde çalışmalar yapılacağını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim için muhtar ve il genel meclis üyeleri sandığa gitti. İl Genel Meclisi'nden Mahmut Aktürk, Emrullah Ermiş, Sami Uyar ve muhtarlardan Veyis Mercan, Nusret Yar, Zait Çağlar, Ekrem Yılmaz, Şuayip Kılıç ile Mustafa Tosun'un aday olarak girdiği seçimde, il Genel Meclisi'nden Mahmut Aktürk 68 oy, Emrullah Ermiş 58 oy, muhtarlardan ise Veyis Mercan 47 oy ve Ekrem Yılmaz 33 oyla birlik encümenine seçildi

Seçime 83 köy muhtarı, 7 il genel meclis üyesi ve vali yardımcısı ile toplam 91 kişi katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Tolga Polat Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title