Haberler

Kourtney Kardashian, Eski Eşinden İntikam Almak İçin Erkeklerle Birlikte Olacak

Güncelleme:

Kim Kardashian'ın kız kardeşi Kourtney Kardashian, eski eşi Scott Disick'ten başka erkeklerle birlikte olarak intikam almak istiyor.

Kardashian ailesinin en ilginç çifti Kourtney ile Scott Disick arasında sular durulmuyor. 38 yaşındaki magazin yıldızı Kourtney Kardashian, eski eşinin, tatil yaptıkları otele sevgilisini getirmesi üzerine çılgına döndü.

İNTİKAM ALMAYI KAFAYA KOYDU

Kourtney Kardashian, ailece gittikleri Costa Rica tatilinde, kaldıkları otele gizlice sevgilisini sokan eski eşi Scott Disick'ten çok ilginç bir yöntemle intikam almayı planlıyor.

SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Çocuklarının babası Scott Disick'in hareketine çok sinirlenen Kourtney, geçtiğimiz gün yayınlanan "Keeping up with the Kardashian's" adlı reality şovda flaş bir açıklamada bulundu.

"BİRLİKTE OLACAĞIM ERKEKLERİ DÜŞÜNÜYORUM"

Scott Disick ile yıllardır bir küs bir barışık ilişki yaşayan 38 yaşındaki magazin yıldızı, "Tatil sonrası eve döndüğüm zaman birlikte olacağım erkekleri düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Scott Disick, otelin havuzunda böyle görüntülenmişti;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kourtney Kardashian Cinsellik Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title