Haberler

Kötü günleri geride bıraktı! Arda Kural setlere geri döndü

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran isimlerin başında gelen, ancak geçirdiği rahatsızlıktan dolayı zor günler geçirmeye başlayan Arda Kural, TRT ekranlarında yayınlanan 'Tutunamayanlar' dizisinde boy gösterecek.

Bir dönem yaşadığı zorluklarla gündeme gelen 'yerli Leonardo' olarak tanınan Arda Kural'ın zor günleri geride kaldı.

'Eyvah Babam' dizisi ile ünlenen Arda Kural'dan güzel haber geldi. 2017 yılında Psikonevroz teşhisi konulan ve bir süre tedavi gören Kural, setlere geri döndü.

YÖNETMEN DUYURDU

Arda Kural, TRT ekranlarında izleyici ile buluşan 'Tutunamayanlar' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Haberi 'Tutunamayanlar' dizisinin senarist ve yönetmenlerinden Osman Nail Doğan sosyal medyadan duyurdu.

İşte Arda Kural'ın son hali;

Kötü günleri geride bıraktı! Ardak Kural setlere geri döndü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tutunamayanlar Arda Kural Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

ASLI:

Düşeni kaldırmak yardımcı olmak kulun görevidir, ALLAH razı olsun, ilgilenenlerden.

106
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Amin Aslı hanım! Aynen öyle. . . Hayılı günler. Sağlıcakla kalın. . .

yanıt36
yanıt3
BOYKOT TRT KAPATILSIN:

BOYKOT TRT KAPATILSIN

21
57
yanıtYanıtla
E G M:

İYİ OLMUŞ DESTEK OLMAK LAZIM ALLAH YARDIMCISI OLSUN

64
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Memnun oldum setlere geri döndüğüne. . . Arda, çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu. . . O kötü günler bir daha geri gelmesin inşallah. . . Allah sağlık, sihhat versin. . . Başarılar!

61
3
yanıtYanıtla
BOYKOT TRT KAPATILSIN:

TRT ACİL KAPATILMALI FATURALARINI BİZ ÖDÜYORUZ ACİL ACİL

27
31
yanıtYanıtla
Tekin:

Ne diyon lan sen!!! Ne faturası!! Devletin kanalını, senin gibi ne idüğü belli olmayan birinin demesiyle mi kapanacak. Hadi oradan!!!! Kim bilir kimin uşağısın!!!!

yanıt6
yanıt4
ANTEPLİ VATANDAŞ:

İyi olmuş. Güzel haber. İnşallah kazandığı ile kendine düzgün bir hayat kurar

35
1
yanıtYanıtla
hakan guler:

Allah yardımcısı olsun kimse bu çocuğun durumuna düşmesın

31
1
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Dayınız:

Şu hırkayı da bi değiştirsin üzerine yapıştı

12
18
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title